Vééégre lefogytam, de most meg zsíros vagyok. Mit tegyek? SOS
Egész nyáron koplaltam
és így 10 kilót fogytam,de most meg tiszta zsír vagyok mindenhol lötyögős gusztustalan zsír és egyre dagadok.
Gyűlölök sportolni nagyon.Mindig hányingerem lesz tőle,de valamit kéne már kezdenem magammal mert így is teljesen tönkre vágtam az anyagcserém és rendesen evészavaros lettem.
Mivel motiváljam magam a sportra? Egyedül annyria rossz,de senki nem akar velem jönni mert lusták ők is..
Mit csináljak?
17/L
Háááát....
végülis van csak azt meg nem tudom már elkezdeni sajnos.
Igazából én az ilyen társas sportokat szerettem mindig is.
Tehát olyat ahol nem egyedül vagy.
Például tollas,vagy tenisz,vagy csak simán röpizgetni ketten a barátnőmmel ilyesmi...
csak akivel ezeket csináltam régen,vele már nem vagyok jóban,a mostani barátnőim meg nem sportosak egyáltalán...
(:
az elég kényelmes sportnak tűnik :)
Pont az ilyen lustaságoknak való mint amilyen én vagyok
Linkeltem képet.
A második oldalon van asszem..
Egyébként VP
Hívd el valamelyik barátnődet uszodába. Úszni mindenki szeret legalábbis azt hiszem.
Egyébként engem az motivál a futásra hogy mindig egyre többet tudok futni és egy szép napon majd kifutok a 15km-re lakó nagyimhoz :D Na meg hogy mennek le a kilók vagy ahogy én látom reggelente a dekák
Am a pilates is lusta torna :D csak fekszel és kivégzed a hasizmod xD
Ezzel motiváld magad :
Állj egy tükör elé , nézd azt a "lötyögős gusztustalan zsíros " testedet , és közben gondolj arra h ha elkezdesz sportolni akkor ez mind eltűnik .
Ha a csoportos sportokat szereted, kezdj el táncolni.
Nekem pl. a hastánc nagyon bevált, mert megtaláltam a magamba rejtőző nőt.
Később társas-táncoltam is, szintén jó csoportos mozgás, nem fárasztó, poén az egész :)
A jóga is jó ötlet, bár az nagyobb odafigyelést igényel. 22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!