Lefogytam, de mégis zsíros maradtam. Mit lehet tenni?
120 kiló voltam, most 80, 185cm magas 19/F.
Szerintem mindent rendesen csináltam, napi 5x ettem, csak egészségeset, nem éheződiétán voltam és mellette heti 4x futottam. Heti 1,5 kilót fogytam kb.
Már mindenem szörnyen vékony, a karom, kint vannak a csontjaim, de a hasam tiszta zsír maradt és még mindig elég nagy.
Mit lehetne tenni, hogy jó alakom legyen?
próbálj meg olyan tornagyakorlatokat csinálni, ami a hasizmot fejleszti.
egyébként megkérdezhetem, hogy 40 kg-s fogyásnál nem maradt sok bőrfelesleged? úgy értem, aki volt már 12
jaj, elküldtem véletlen...
azt akartam még írni:
aki volt már 120 kg, és lefogy ennyit, annak nem törvényszerűen marad felesleges bőr?
én egyszer pont ennyiről fogytam pont ennyire, és akkor lógott a bőr a hasamon. :( bár most, 100 kg-ról indulva, 90 kg-san kezd feszesedni, talán csak azért lógott múltkor, mert nem sportoltam.
Hát...nem feszes, de szerintem nem a bőr lóg, hanem zsír van ott rengeteg. Szóval nem lehet külön megcsípni a bőrt.
Aki fiatal annak elvileg rugalmasabb még a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!