Hogy lehet, hogy amióta lefogytam hónapok évekóta nem híztok?
Ennek nagyon örülők, de nem értem.
Lefogytam 78 kilóról 63 ra. És azóta egy kilót nem hízok. Ennek már 2 éve. Pedig eszek rendesen.
De, előtte hetente változott 1-2 kilóval a súlyom.
Mondjuk akkor ettem hetente csokit, üdítőt ittam meg tele zabáltam magam minden étkezésnél.
Most annyit eszek, hogy mindenki meglepődik, hogy alig eszek valamit, és jól laktam. Nem akarják elhinni.
Néha én se, mert nem akarom elhinni, hogy 78 kilósan 3x-4x annyit megettem mire jól laktam mint most.
És 2 éve nem hízok, pedig nem sportolok.
Ez hogy lehetséges?
Annak van ehhez köze, hogy nem eszek édességet, meg keveset eszek?
Szerintem te azért tetted fel a kérdést, mert hiányzik az a tortúra, meg szenvedés, ami a fogyózással jár. Pedig látod milyen egyszerű megtartani egy eredményt?
Ha ez nem jó neked, kezdjél el falni, hogy aztán elkezdhess fogyózni. Már lassan azt hiszem, nektek nem is az eredmény szükséges, hanem inkább a cselekmény. Sz@rt se ér az élet, ha nem panaszkodhatok a barátnőimnek a fogyókúrámról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!