Amióta lefogytam állandóan ráz a hideg mit tegyek ellene?
egyfolytába reszketek/remegek annyira fázok, hiába iszok forró teát akkor is és nagyon rossz mert csak erre tudok figyelni hogy remegek
nagyon nagyon felöltözök budnás cipő, zokni, kabát de még így is
168cm 45 kilo vagyok hízni nem szeretnék csak azt elérni hogy ne rázzon a hideg
köszönöm
Oka valamilyen anyagcsere-kiegyensulyozatlansag, a pajzsmirigy vagy a mellekvese elegtelen mukodese, rossz verkeringes stb..de a hideg, nyers etelekbol es gyumolcsokbol tul sokat tartalmazo, nem megfeleloen elkeszitett etelek fogyasztasa is okozhatja.
Feltetlen menj el orvosi kivizsgalasra! Kezdjel el egeszsegesen etkezni!
Az etelek elkeszitesenel hasznald a kovetkezo fuszereket: Kurkuma, koriander, romai komenymaja, gyomber, pirospaprika, de fahej es gyomberteat is tudsz fogyasztani. Ezeknek van melegito hatasuk.
Egy kaveskanal fahejbol, 3-4 szelet friss gyomberbol, vagy a porbol, egy csipett szegfuszegbol, szerecsendiobol es fekete borsbol, ezeknek a keverekebol fogyasszal teat, amit mezzel kell izesiteni! A zoknidba egy keves cayennei borsot szorjal.
Orvos!
köszönöm
eszek kenyeret, zabpelyhet, joghurtot, túrót, gyümölcsöket-főleg alma, zöldségeket-főleg paaprika, hagyma, kígyóuborka
húst, tojást, halat is eszek
de valamit ki kell találni, mert rettentően rossz
fahéjat minden nap eszek
fahéj helyett az elfogyasztott élelmiszerek és tápanyagok közül a zsír mennyiségével törődj szerintem.
egyszerű - hő = energia. fahéj? nincs energia értéke a szervezet számára, rost anyag (fa->cellulóz) + aromaanyagok, észterek.. tehát egy "kiadós" étkezéssel mégis több energiához jutsz, ami nem kis segítség a hidegben.
amúgy a hideg vidéken élők is több kalóriamennyiséget fogyasztanak el, ezt tudtátok? végül is logikus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!