Mit sportoljak? Félek, hogy visszajön, amit lefogytam!
"Hétvégén tanulok..." 10-12 óra meló beleférne
de nagyon bírom az ilyet, pénze nincs, segélyből tengődik, de egyetemre jár és persze nem akar dolgozni
fogyni akar, de 10 perc tingli-tangli torna fér csak bele, mert reggeltől estig suliban van...(érdekes, nekem sosem volt 6-8 óránál több egy nap ;))
akadályoz az időjárás, a pénzhiány, a tanulás, minden akadályoz...akkor meg kövér leszel vagy nem zabálsz annyit és sovány, de plöttyedt leszel....és csóró is
nem mellesleg a testmozgás jót tenne a tanulásnak is, mivel javulna a vérkeringésed
amúgy több diplomát szereztem meló mellett, mielőtt beszólnál, volt, hogy 2 naponta 12 óráztam és főiskolára - utolsó év, szakdolgozat - ill egyetem első évére jártam .... de tanultam nappalin is, úgy, hogy gyakorlatom volt és hétvégente 20 órát lenyomtam a madarasban (ami ugye eleve min. 11 óra volt csak a munkahelyen, az utazást meg nem számolom, meg az állandó túlórát)
de tudok olyat, aki 2 ill. 3 gyerek, kutya, egyetem és meló mellett rendszeresen jár edzésre.... ők vajon hogy oldják meg?
Kedves kérdező!
Én már hetek óta egy súlyt tartok, keveset eszem de többször egy nap, kerülve a zsíros, cukros dolgokat. Egyáltalán nem mozgok. Lehet szerencsés is vagyok, hogy nem jön vissza, próbáld te is azt.
A tingli-tangli torna is érhet valamit, egy ismerősömnek rossz a bokája és térde, de úgy sikerült lefogynia kisebb tornagyakorlatokkal, és egészséges étkezéssel. De ő legalább 30-40 percet tornázgatott. Nem mondom, hogy ez biztos hatásos, de próbálkozz vele.
Hogy a tanuláshoz (és kifogáskereséshez) is hozzátegyek, én is hasonló szituációban voltam, de mint szomszéd városból bejáró. Röviden összefoglalva tanultam látástól-vakulásig szinte minden pillanatban órák előtt és után is, késő estig, majd hajnalban. Nekem se lett volna lehetőségem elmenni dolgozni, így is állandó tanulás mellett nehezen mentem át a vizsgákon, bár szerencsére nem kellett rugdosni.
Szóval tanulás szempontjából teljesen megértelek, és nem gondolom kifogáskeresésnek, hogy arra hivatkozol.
Az egyetem milyen messze van? Mert sokat érhetsz intenzív gyors gyaloglással is. ' megállót gyalogolj.
Meg nincs ilyen nálatok mint Pécsen hogy táncoló egyetem? Vagy a koleszban konditerem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!