SOS! Ma nagyon sokat ettem, ennyit sportoljak és mi?
Ezeket ettem ma :
3evőkanál zabpehely+müzlivel keverve 2 dl tejbe
egy Gros( máskor nem szoktam enni de most így jött ki )
2 mini kakaós csiga
1 alma
Kérlek válaszoljatok , sürgős lenne ...
Ez hány kcal ? Mennyit sportoljak a ?
173cm˛53kiló lány
Nem sok? Egy gyros kb 1000 kcal!!!
Kérdező: 1 naptól nem fogsz hízni. Csinálj annyi mozgást, amennyit máskor is.
mert pontosan tudod mekkora gyros volt, hagyjuk már!
ilyen kérdés vagy kamu, vagy megérdemled a legnagyobb leoltást :D "SOS" segítség, ég a zsírom! :D én ezt nevezném sos.-nek..
Isteneeeem...
Így jártál. Nyomd le az ujjad a torkodon, ahogy azt a fajtád szokta. Vagy fuss három szigetkört, bár szerintem kiájulnál az 1. után.
Csak azt akarod elérni, hogy itt szörnyülködjön mindenki, hogy "atyaég, de keveset eszel, és neked ez a sok!" vagy "Nem kell fogynod, nagyon szupercsinos és vékony vagy!" Fuj, úgy utálom az ilyen típust.
Én megyek és eszem két gyrost.
173 cm, 57 kg lány
Utolsó!
még ilyen komikat!!! Like!
kissé röviden írtam csak, mennyire jól írtál, de mennem kellett órára.
figyelni fogom a kommenteket, a 80%-osokat és hátha leírod máshova is a korod. :)
egyszerűen fantasztikus volt! :))
Egy komment miatt megy itt a nyáladzás :)
Egyáltalán nem volt nagy arc az a csaj. Mások is írnak errefelé ilyeneket.
Aczél, rá ne élvezz a kommentjére! ;)
csitulj! :)
azért 17 éves lányok ritkán mondják meg a frankót, ne mondd már hogy de, általában ők aztán nagyon jól látják a dolgokat.
dilisnyuszi volt eddig kb. az egyetlen lány, aki tényleg jókat írt, ő építő jelleggel. de ilyen tiszta szívből jövő oltást nem olvastam még lánytól, legfeljebb ha a 90 napos diétát védték tőlem mint kukoricásban anyakoca a kölykeit.
úgy hogy még egyszer, csitulj van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!