Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amióta lefogytam állandóan...

Amióta lefogytam állandóan ráz a hideg mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

egyfolytába reszketek/remegek annyira fázok, hiába iszok forró teát akkor is és nagyon rossz mert csak erre tudok figyelni hogy remegek

nagyon nagyon felöltözök budnás cipő, zokni, kabát de még így is

168cm 45 kilo vagyok hízni nem szeretnék csak azt elérni hogy ne rázzon a hideg

köszönöm

2011. okt. 13. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
igaz, és télen több energiára is van alapból szükségünk a hideg miatt. Nehezebb fenntartania ugyanazt a hőt a szervezetnek a hidegben, így több energiát használ fel. Nme csoda, hogy a salátafélék meg sovány húsok a nyár tipikus kajái! Egyél többet, és jobb lesz. Nem fogsz elhízni... :)
2011. okt. 15. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyél többet, de hogy ne hízz el mozogjál valamit komolyan. Pl. 1 óra aerobik után még órákig felhevült marad a tested. A futás is jó.
2011. okt. 15. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Én amióta lefogytam, sokkal fázósabb vagyok. A nyár a kedvencem, sosem zavar a meleg. A hideg meg, brrr!

Pedig a 162 centimhez vagyok 49kg. És még ez is kevéske. (Na én nem is önszántamból fogytam le...)

2011. okt. 15. 22:16
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm

de ha most többet fogok enni meg ugye hízlalóbbat akkor tuti hízok és én félek attól (mostmár drágul a zöldség, gyümölcsből is az alma az olcsó, paprika, paradicsom már drága marad a cékla, sütőtötk, káposzta, karalábé, de ha azok is drágulnak akkor marad a lencse, borsó, bab ami hát hízlal, így nem tudok töbet enni ezért esezk hideget ebdére ált: ha van akkor hús-de ez ritka, vagy főtt tojás, tonhalkonzerv lében és hozzá mustár vagy ha van akkor egy-két kanál főzelék, rizs

2011. okt. 16. 08:59
 15/15 anonim ***** válasza:

az lenne a lényeg, hogy "többet" egyél. tartalmas ételből nem feltétlen kell tömegre többet enni, tehát sült oldalasból hasábburival most így írom: elég egy kisebb adag, míg sütőtökkrémlevesből, vagy a sok zöldségből baromi sokat meg kellene enni, hogy még fűteni is legyen energiád. ha úgy látod hogy hízol, akkor kicsit visszább veszel, de többen is írták, hogy mozogj mellette. ekkor alapból magasabb lehet a testhőd, több energiát használsz..

és végül: normális mennyiségű hús (fehérje) esszenciális! napi több étkezés alkalmával.

2011. okt. 16. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!