Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vééégre lefogytam, de most...

Vééégre lefogytam, de most meg zsíros vagyok. Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés

Egész nyáron koplaltam

és így 10 kilót fogytam,de most meg tiszta zsír vagyok mindenhol lötyögős gusztustalan zsír és egyre dagadok.

Gyűlölök sportolni nagyon.Mindig hányingerem lesz tőle,de valamit kéne már kezdenem magammal mert így is teljesen tönkre vágtam az anyagcserém és rendesen evészavaros lettem.

Mivel motiváljam magam a sportra? Egyedül annyria rossz,de senki nem akar velem jönni mert lusták ők is..

Mit csináljak?

17/L

2012. okt. 28. 19:16
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
sport közben...
2012. okt. 28. 19:34
 12/40 A kérdező kommentje:
köszi
 13/40 anonim ***** válasza:
Nézz bele a tükörbe.
 14/40 anonim ***** válasza:
Látom nem érted...most rajtad van a zsír, ha most elkezdesz sportolni és 1200 kcal-t eszel, akkor fogyni fogsz, az izmosodáshoz pont kalória plusz kell, nem mínusz...
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok...

nem kioktattalak, az az egyik, a másik meg hogy pont hogy a nehezebb része jön most, képzeld... :) leadni a zsírodat úgy, hogy az izmodat visszaszedd... nem lesz könnyű, sokkal pocsékabb lesz mind koplalni egész nyáron.. készülj fel rá... ugyan annyi zsír van rajtad mint nyár elején, csak 10kgmal kevesebb izom... úgyhogy szerintem ne örülj...

2012. okt. 28. 19:35
 16/40 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen voltam a fogyi végén augusztusban

és ilyen most:

[link]

szörnyen meghíztam.

2012. okt. 28. 19:37
 17/40 A kérdező kommentje:

de hálaégnek rólam könnyen lemegy :)

Ezt örököltem.

Szóval nem lesz nehéz jó alakúnak lenni újra,csak hát azmegint idő ugye...

2012. okt. 28. 19:38
 18/40 anonim ***** válasza:
Úgy látom te mindent jobban tudsz nálunk. AKkor mi a fenének teszel fel kérdést? Csináld, ahogy te gondolod, senkire se hallgatsz.
2012. okt. 28. 19:41
 19/40 A kérdező kommentje:

Az volt az eredeti kérdés hogy mi legyen a motivációm de mint itt mindig elkezdteted kioktatni csak nem értem miért mikor Ti is fogyókúráztok.

Egyszerűen motivációm nincs.

Az sem elég hogy milyen szar alakom lett nyár óta.

Valahogy semmi nem motivál.

Ha lenne akkor onnantól nekem könnyen menne.

De így piszok nehéz minden nap rávennem magam hogy sportoljak

2012. okt. 28. 19:43
 20/40 anonim ***** válasza:

szerintem egy kicsit túloztál,mert amiket írtál mindenki egy logóbörű nagyon zsiros nőt képzelt el.

de te teljesen jól nézel ki,és a méreteid is jók!!

ha izmosodni akarsz,akkor azon csak a sport segíthet!

2012. okt. 28. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!