Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szüleim nem fogadják el,...

A szüleim nem fogadják el, hogy lefogytam. Mi csináljak? :/

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy amióta odafigyelek az étkezésemre és viszonylag sokat mozgok, itthon folyton azt kell hallgatnom, hogy hagyjam már abba, miért nem eszem normális ételeket, miért sportolok, stb. Hat éve még 88 kg voltam, most pedig 65, ami még mindig nem az a csontsovány alak, főleg, hogy 164 cm vagyok. (Nincs semmi csodamódszer és önmegtartóztatás,csak mozgással és a nasik elhagyásával sikerült.) De jól haladok, és örülök, hogy idáig eljutottam, viszont nagyon el tud keseríteni, mikor a szüleim, ahelyett, hogy biztatnának, olyanokat mondanak, hogy már biztos beteg vagyok, elfogyok, nem lesz ez így jó, meg hogy "miért nem lógnak már rajtam zsírpárnák". Na ezen nagyon felhúztam magam. Nem is gondolnak arra, hogy én így jobban érzem magam, mert már nem undorodnak tőlem mások, és kevesebb az esélyem a betegségekre is, mint a sok túlsúllyal. Állandóan csokikkal meg csupa hizlaló kajával akarnak tömni, pedig amúgy nem diétázom, azokat az ételeket eszem, amiket ők is. Ráadásul az adagokat is folyton növelni akarják. Sokat veszekedtünk már emiatt. Már nem tudom, mit tehetnék, hogy elfogadjanak így végre. Vagy neki talán jobb voltam kövéren?
2012. okt. 21. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Óóó, nekem is ezt csinálják! :) Én kerek perec megmondom nekik, hogy nem érdekel mit mondanak, én akkoris addig csinálom amíg nekem jól esik és örömömet lelem benne, és bármit mondanak nem fog érdekelni. Még harcolnak kicsit, de már beletörődtek. Mondjuk az elején vártami mikor tépik szét a számat és tömnek meg mint egy libát kindercsokival, de ma már segítenek nekem! :) Legyél határozott és hagyd figyelmen kívül őket, egy idő után csak megértik:)
2012. okt. 21. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Majd megszokják az új alakodat. Nekem is volt, aki beszólt némi fogyás után, hogy "beesett az arcom", meg ilyesmik. Egyszerűen csak szokatlan nekik. Hagyd rájuk, mondd meg, hogy köszönöd, jól érzed magad.
2012. okt. 21. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdés: a szüleid kövérek?
2012. okt. 21. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy sovány, szóval nem értem a szüleid aggodalmát. Hacsak nem irigyek rád.

Bocsi, hogy ilyenre gondolok, de én egyszer pajzsmirigy betegség miatt 48kilóra fogytam (160centi vagyok, szóval még ez sem volt "halálos") és nem az izgatta őket hogy milyen beteg vagyok, hanem hogy mennyire lefogytam és ez NEM FAIR! Komolyan ezt mondták.

Amikor jobban lettem mindenáron fel akartak hizlalni, holott a doki is megmondta 50-53kg már pont jó. De nem tudtak attól elszakadni, hogy nekem 72kg-nak kell lennem, mint a betegség előtt.

Merthogy nem igazság hogy én bármit megehetek ők meg nem.

Na mi ez, ha nem irigység?

2012. okt. 21. 18:21
 5/6 anonim válasza:
Jaj! Hát téged nem szeretnek? HA te így érzed magad jól akkor miért annyira önzőek a szüleid, hogy nem örülnek annak hogy te boldog vagy. Olyan szar hogy nekünk ilyen szüleink vannak. Önzőek. Ne foglalkozz velük. Csak magaddal én sem tudok mást tenni.
2012. okt. 22. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én csont vékony srác voltam, 175cm 50kg. Étrendet alakítottam ki, elkezdtem konditerembe járni, keményen gyűrtem a vasakat... és gyűröm még most is már két éve. Most 75kg vagyok és szálkás, tetszek magamnak. Anyám állandóan szekál, hogy nem egészséges hogy valaki izmos, biztos megállok a növésben, meg hogy ez már csúnya, meg miért nem hájat szedtem fel mint egy normális ember... érted, az izom csúnya, a háj meg nem. Én ilyenkor meg szoktam neki mondani hogy nem tehetek róla hogy neki a háj, nekem meg az egészség jön be. Te is találj ki valami frappáns beszólást nekik.

17F

2012. okt. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!