A szüleim nem fogadják el, hogy lefogytam. Mi csináljak? :/
Egyáltalán nem vagy sovány, szóval nem értem a szüleid aggodalmát. Hacsak nem irigyek rád.
Bocsi, hogy ilyenre gondolok, de én egyszer pajzsmirigy betegség miatt 48kilóra fogytam (160centi vagyok, szóval még ez sem volt "halálos") és nem az izgatta őket hogy milyen beteg vagyok, hanem hogy mennyire lefogytam és ez NEM FAIR! Komolyan ezt mondták.
Amikor jobban lettem mindenáron fel akartak hizlalni, holott a doki is megmondta 50-53kg már pont jó. De nem tudtak attól elszakadni, hogy nekem 72kg-nak kell lennem, mint a betegség előtt.
Merthogy nem igazság hogy én bármit megehetek ők meg nem.
Na mi ez, ha nem irigység?
Én csont vékony srác voltam, 175cm 50kg. Étrendet alakítottam ki, elkezdtem konditerembe járni, keményen gyűrtem a vasakat... és gyűröm még most is már két éve. Most 75kg vagyok és szálkás, tetszek magamnak. Anyám állandóan szekál, hogy nem egészséges hogy valaki izmos, biztos megállok a növésben, meg hogy ez már csúnya, meg miért nem hájat szedtem fel mint egy normális ember... érted, az izom csúnya, a háj meg nem. Én ilyenkor meg szoktam neki mondani hogy nem tehetek róla hogy neki a háj, nekem meg az egészség jön be. Te is találj ki valami frappáns beszólást nekik.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!