Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Lehet, hogy hülye kérdés, de miután lefogytam több, mit 20 kg-t, alacsonyabb lettem. Összefügg a súly és a magasság ilyen értelemben?

Figyelt kérdés
Korábban 168 cm voltam, most 164 vagyok. Eltűnt rólam majdnem 25 kg és 4 centi. Ez lehetséges?
2012. aug. 8. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
hat ha kevés kalciumot vittel be a szervezetbe akkor lehet a csigojakra az hatassal lett és a csigolyakban levo porckorongok osszenyomodtak, ettol lehet h alacsonyabb lettél, alltalaban az idosebbek is ezert mennek ossze, de ha fogyast vesszuk alapul akkor tenyleg cs a kalciumhiany jut eszembe..de majd irnak az okosabbak :D
2012. aug. 8. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Az az érdekes, hogy még ha gyenge is a hátad, a csigolyáid, kevesebb súly húzza, így magasabbnak kéne lenned:D

Nem lehet, hogy görnyedsz, vagy elsőnek szabócentivel mértek, aztán meg szalaggal?

2012. aug. 8. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!