Hány kilónak kéne lennem 16 évesen 180 centivel? Most 60 kiló vagyok, de az szerintem nagyon kevés.
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 13:18
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kevés. Én is 180 vagyok, 60 kg, csak 10 évvel öregebb nálad:) tavaly 10 kiló plusz volt rajtam úgy néztem ki mint egy debella és ezt full komolyan mondom. Teljesen jó vagy így, egyáltalán nem vagy túl vékony. Ha csak 50-55 kiló lennél, az úgy neccesebb lenne...
26 N
5/6 anonim válasza:
Én is 16 éves, és 180cm vagyok, nekem ez kicsit kevés, bár ez alkattól is függ (izomzat, csontozat). Én 70kg vagyok /hozzád képest sok, de szerintem ideális a csontozatomat tekintve/.
6/6 anonim válasza:
Hát ez nagyon alkat meg csontozat függő. Én pl. 178 cm vagyok most 68 kiló és ez így teljesen oké. Jó persze formásodás ráférne a fenekemre pl. meg a hasamat is kockára gyúrhatnám (ha akarnám) de 60 kilóval nekem zörögnek a csontjaim és nagyon carul nézek ki...
Onnan tudom hogy egy betegség miatt lefogytam egyszer 62 re és borzalmasan nézett ki, kiállt a csípőm a bordám ,az arcom beesett. De ez én vagyok, lehet te pont tökéletesen nézel ki 60 kilóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!