169cm és 70 kiló nagyon sok? Nagyon kövérnek látom magam. Sokan mondják, hogy nem vagyok az, de szerintem az vagyok. Szerintetek?
Van pár kg felesleg rajtad, de az alakod attól is függ, hogy hogyan oszlik el rajtad a felesleg.
Esetleg egy kép az alakodról?:)
szerintem egyáltalán nem vagy kövér
ezek a kilók meg hazudnak úgyis, attól is függ, mikor hogy méred magad, reggel, este, ruhában vagy anélkül, simán 2-3 kiló tévedések vannak, pl. mensi előtt is többet nyomsz, mivel a szervezeted tartalékolja a vizet, úgyhogy én már a mérlegre nem adok, mert csak ideges leszek tőle
a tükör és a családom a legfőbb kritikus + én a kilók helyett centikben mérem magam, comb, vádli, derék, csípő, mell, kar
ezeket szoktam ellenőrizni és ha 1-2 centis eltérésekkel, de tartom magam egy formához
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
Hát mondjuk így ruhába is más,meg képen, mert azér én is elég hájas vagyok.. voltam már 57kiló is :S
Most elkezdtem fogyózni ,remélem letudok adni 10kilót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!