169cm és 70 kiló nagyon sok? Nagyon kövérnek látom magam. Sokan mondják, hogy nem vagyok az, de szerintem az vagyok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 21:26
11/29 A kérdező kommentje:
23:01 -es válaszoló, nagyon igazad van.. tényleg a tükör számít a legjobban meg a család. de én a tükörbe is kövérnek látom magam.. meg szerintem azért a család nem mondja meg úgy hogy hát kislányom te aztán nagyon kövér vagy jobb ha elkezdessz fogyózni , vagy lehet valakinek olyanok a szülei ,de nem mindenkinek,mer nem akarják megbántani a gyereküket.
2010. aug. 9. 01:13
13/29 anonim válasza:
Szerintem meg nem vagy kövér egyáltalán, mondjuk ez a felső meg mindent takar, rakhatnál olyan képet, ahol a felső tested is látszik. (Ne érts félre, nem arra gondoltam, hogy rakd ki a melled, csak oylan felsőben, ami nem ilyen bő)
15/29 anonim válasza:
Na így már jobb, amúgy nem vagy az, és nagyon tetszik a felsőd + jól is áll:-)
16/29 timido válasza:
van rajtad egy kis felesleg, de nem vészes.
én 167 cm vagyok és 58 kiló, de még ígyis szeretnék fogyni. :)
17/29 anonim válasza:
Ne fogyókúrázz.:)
Sportolj, fuss, nincs is annál jobb egy kis zenével a friss levegőben:P Táplálkozz helyesen. ennyi:)
19/29 anonim válasza:
Annyira szépen és nőiesen oszlik el rajtad az a pár kiló felesleg, hogy abszolút nem tűnik kövérségnek. Objektíven nézve van rajtad egy 5-6 kiló plusz, ha nagyon zavar, akkor egy picit egyél kevesebbet (csak egy picivel minden étkezésnél), zsíros dolgok, kenyér helyett több zöldséget, gyümölcsöt, és fuss vagy bicajozz, és le fog menni.
20/29 anonim válasza:
Ha rosszúl érzed magad most a bőrödben, akkor tényleg érdemes elkezdeni kicsit sporotlnod, futni, ilyesmi és diétázni. Szerintem sokkal jobban éreznéd magad tőle. 70 kg 169 cm-hez szerintem kicsit sok, de azért ne ess kétségbe, csinos vagy a képek alapján, csak picit figyelj oda a testedre, sokkal jobb lesz a közérzeted!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!