169cm és 70 kiló nagyon sok? Nagyon kövérnek látom magam. Sokan mondják, hogy nem vagyok az, de szerintem az vagyok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 21:26
21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. aug. 12. 17:35
22/29 anonim válasza:
Hát Te is elvagy ersztve hátsóval,mint én. Ugyanigy nézek ki én is, mintha a tükörképemet láttam volna. Én is kerek 70 kg voltam,két hete fogyózom,minusz 4 kgnál tartok,szurkolok Neked. Én még derék tájon is nagyon széles vagyok,de ezen dobott egyet a szülésem is. 22 éves vagyok..
23/29 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos.... nekem széles a csípőm és elég hájas is.. :SS nagyon utálom..
2010. aug. 12. 17:48
24/29 A kérdező kommentje:
jah és grat a 4kilóhoz!:D remélem nekem is sikerül :D én 10et szeretnék fogyni.
2010. aug. 12. 17:49
25/29 anonim válasza:
Kösz szépen. Az én célom -18kg,tehát még van 14 hátra. Soknak tűnik,de én ekkora is voltam valaha. De jó is volt...
26/29 anonim válasza:
Kedves kérező, a méreteidet (mell - derék - csípő) nagyjából le tudnád írni? Csak mert én is hasonló típus vagyok (ránézésre), és érdekel, hogy méretileg is egyezünk-e.
27/29 anonim válasza:
háát....: S én 171 centi és 59-60 kiló között ingadozom.,sztem pár kilót fogyj., de lehet h azért vagy 70 kiló mert a csontjaid is nehezek.
28/29 anonim válasza:
A csotnváz összesen kb 3 kg, ettől senki nem lesz nehezebb.
29/29 anonim válasza:
De valakinek vastagabbak a csontjai, akkor annak nehezebb.
Csuklón pl nincs háj, valakinek 12 cm, a másiknak 17, akkor már megdől az "x magassághoz fix ideális testsúly" elmélet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!