Erről mi a véleményetek? Szerintem jó.
találtam egy jó kis étrendet! nem tudom ti mit szóltok hozzá de szerintem ez nem is koplalás és jól is néz ki!!
ez az egyik és itt egy másik
szerintetek milyen ez a két diéta?? azaz hát egy kis segítség :) de emellett mozgok sokat... köszönöm előre is.
almaecet, beszarok... mikor látják már be végre, hogy az nem oszt nem szoroz egy jó diéta és mozgás mellett?
a másik nagy probléma azon kívül amit Aczél leírt: ez így mind fasza, de mégis hogy mernek kirakni minden körítés nélkül egy ilyen diétát? Vajon a 120 kilós ülőmunkát végző 50 éves Marinéninek meg a 60 kilós sportolónak, aki 10% alá akarja vinni a testzsírját is ugyanezt kell ennie?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan...
6 étkezés van ha megnézted volna normálisan aczél :))
de akkor mit csináljak? ez mégis miért nem jó? kb én is így étkezem..
nagyon elnéztem és mintaszerű baromságot írtam.
jó ez.. egyél mellé elég husit! zöldség, szénhidrát innen-onnan jó fajta pipa, ír lenmagos holmit, úgyhogy korrekt. viszont az ember tényleg azért lett nagy harcművész meg Hold járó, mert elég fehérjét evett, erre figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!