Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A barátnőm miért bánik így...

A barátnőm miért bánik így velem mióta lefogytam?

Figyelt kérdés

ő egy vékony(nem deszka)hízni képtelen lány, akit a pasik egy jó csajnak tartanak. mindig mondja hogy mennyire nem szeret vékony lenni, mindig eszik minden cukros zsíros gyors kaját. olyan ruhákat szeret amik kövérítik.

én meg molett voltam (nem szétfolyós hanem homokóra nagy mellekkel) lefogytam és imádtam magamat. ő meg rámnézett első megjegyzése: hülye voltál hogy lefogytál. én nem csak fogyóztam hanem életmódot is váltottam általában nem eszek semmi olyat amit ő igen. néha kaptam tőle a megjegyzéseket h szebb voltam moletten, a pasija is kövér és imádja.

akkor akadtam ki amikor megjegyzést tett a melleimre h milyen picik és hogy megereszkedtek( az ő mellei is picik, és a kinek eleve nagy mellei vannak azoknak tutira megereszkedik szal a mellem formája nem változott csak a mérete de ezt hiába magyaráztam neki) a csúcs akkor volt amikor beszólt nekem hogy szívesen felhizlalna( és komolyan gondolta!) vagy legalább én szedjek fel pár kilót . azóta haragszom rá.

2012. aug. 7. 12:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miért kell ezért megharagudni?

Neki az az ízlése, a teltebb alkat tetszik neki, és kész.

Neked meg nem. Ez nem kell, hogy befolyásolja a barátságotokat. Kérd meg, hogy mellőzzétek egyszerűen ezt a témát - annyi minden másról is lehet még beszélni.

2012. aug. 7. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ez azert van mert igy mar nem o a jobb no kettotok kozul. nalam is ugyan ez volt mikor lefogytam. a baratnom allandoan azt mondogatta hogy jobb voltam husosan,persze a kulvilagtol nem ezt a visszajelzest kaptam. az osszes pasi megbamult az utcan , felvehettem kicsit rovodebb szoknyakat, szoval en nagyon jol ereztem magam. hagyd figyelmenkivul a beszolasait.
2012. aug. 7. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt csinálta az egyik barátnőm. Lefogytam és amikor egyre többen mondták h milyen sokat fogytam és h milyen jól nézek ki, akkor a bnőm azt monda nekem hogy: nem értem mit dicsérnek annyit nem is fogytál olyan sokat.

nagyon megharagudtam rá. ő is vékony csaj, úgyhogy szerintem ez csak féltékenység, mert már nem csak őt veszik észre a fiúk.

egyébként én az egyik vitánkkor megmondtam neki hogy engem ezzel akkor nagyon megbántott mert tőle vártam volna a legtöbb dicsérő szót.

2012. aug. 7. 12:34
 4/11 A kérdező kommentje:
de ő szabályosan csszeget
2012. aug. 7. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ma 12:34 vagyok és az elsőn válaszolónak: szerintem igen is megharagudhat rá mert ezt nem azárt mondja a barátnője mert más az ízlése hanem azért mert féltékeny. egyébként mondd el neki hogy ez neked rosszul esik, és ha nem fogja fel akkor kicsit hanyagold a csajt, mert az ilyenek nem barátok (tapasztalatból mondom)
2012. aug. 7. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy jobb lett a külsőd, már nem érezheti magát melletted királynőnek.

Tapasztalatom, elég nagy minta alapján, hogy a barátnők mindig őszintébben szeretik azt a barátnőt aki náluk kicsit szerencsétlenebb, nem versenytársuk, mint azt aki náluk sikeresebb. Legyen szó külsőről, szerelemről, karrierről...

2012. aug. 7. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
hát szerintem is csak féltékeny,mert csinosabb lettél.próbálj beszélni vele,és ha továbbra is ilyen bántó veled,akkor meg nem kell erőltetni ezt a barátságot..
2012. aug. 7. 12:57
 8/11 anonim válasza:
100%

Ezt férfiként én is így látom, ahogy írjátok, csajok.

Sok jó nő magához csap egy kevésbé jót, aki felett dominálhat.

Ez utóbbi magához tér, megszépül, és a másik csaj csak úgy tud dominálni a továbbiakban, ha fikázza.

Kedves kérdező lány...ennyi volt a barátságotok, amiben te alárendelt voltál, és még most is az vagy. Beszéld meg vele, ha nem változik, kerüld.

2012. aug. 7. 21:16
 9/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok benne biztos h rosszindulat lenne benne. ő nagyon szeretne meghízni jó húsban lenni, a barátját kövéren szerette a legjobban.
2012. aug. 8. 05:53
 10/11 anonim válasza:
Hát akkor hagyd, hogy továbbra is cseszegessen téged...ha ez neked jó...
2012. aug. 8. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!