Az elmúlt 1-1,5 hónapom nagyon stresszes volt, és lefogytam 7 kg-ot. Nem mondom, hogy nem örülök neki, de nem ez volt a célom. Viszont most hogyan tovább?
Most 73 kiló vagyok. (176 cm) És lány. :)
Ahogy itt számolgatok, arra jutottam, hogy olyan 800 kalórián éltem az elmúlt hetekben. De nem mozogtam semmit sem. Ha most nem kezdenék el rögvest zabálni, szóval nem térnék vissza a régi étrendemhez, hanem szintén mérsékelten táplálkoznék, mondjuk 1200 kcal-t vinnék be, és mozognék is, most úgyis jön a jó idő, lemehetne még egy 7-8 kiló?
minden lehetséges, csak az a kérdés hogy vissza szeded-e..
én 7 kg le fogyam 1 hónap alatt és 4 vissza jött, én is keveset ettem "koplaltam" mellette minden nap napi fél órát futottam.Mondjuk elég rosszul táplálkoztam és mikor láttam 7 kg lement utána nem nagyon foglalkoztam a kajával, hibav volt Nem szeretném elvenni a kedved csak leírtam a saját példám :) szerintem minden képen mozogj, nem csak a fogyókúrádnak tesz jót hanem még a kedved is jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!