Egy nap alatt lefogytam 5 kilót, mert beteg vagyok. Mit csináljak?
Innod kéne pedig, vizet veszitettél.
Bármi folyadekot, ami jolesik, igyál!
Hány kilo vagy?
Orvossal is beszélj, hivd fel az ugyeletet!
Vagy egy gyogyszertárat; hátha rossz lazcsillapitot szedtél, és ajanlanak egy masikat, ami mas osszetevoju - ha ez nem hasznalt.
Egyedul laksz?
Van segitseged?
Hát akkor a szuleid telfonaljanka, ne TE!
Volt hasmenésed is?
A folyadékpótlás és lázcsillapitas miatt mindenképp konzultaljatok orvossal/gyogyszerésszel!
Nagyon vékony vagy amugy is!
És betegen ne menj emberek koze, csak felulfertozod magad, a tobbieket meg megfertozod - majd kijon az orovs, de ha jarvany van, ugyis latatlanban is megmondja, mi a helyzet.
De nem tudom, a szuleid miert nem törödnek veledd hogy ejjel a neten kell idegeneket kerdezned ilyen alapinfokrol...:S
Jézus Mária!
És akkor miert nem keszitettek oda Neked gyogyszert ejjelre?...
Nem kell adni penzt az orvosnak - na meg en telefonos segitseget irtam Neked, szerintem ez telefonon megoldhato.
De az is durva, hoyg azert ne jojjon ki a beteg gyerekehez az orvos, mert nem akar erte penzt adni... Akkor mire akar kiadni, ha nem a beteg gyerekere? Van valami annál értékesebbje neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!