Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy nap alatt lefogytam 5...

Egy nap alatt lefogytam 5 kilót, mert beteg vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Enni nem tudok egyáltalán, a vizet és a teát is alig tudom meginni (39 fokos lazam van). Szedek gyógyszert, de nem viszi le sem sok időre.
2012. márc. 4. 02:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Innod kéne pedig, vizet veszitettél.

Bármi folyadekot, ami jolesik, igyál!

Hány kilo vagy?

Orvossal is beszélj, hivd fel az ugyeletet!

Vagy egy gyogyszertárat; hátha rossz lazcsillapitot szedtél, és ajanlanak egy masikat, ami mas osszetevoju - ha ez nem hasznalt.

Egyedul laksz?

Van segitseged?

2012. márc. 4. 03:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, szüleimmel lakom. Most vagyok 48 kiló (166, 18/L) Hétfőn szeretnék orvoshoz menni, mert most megmozdulni sem tudok egyáltalán:S
2012. márc. 4. 03:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor a szuleid telfonaljanka, ne TE!

Volt hasmenésed is?

A folyadékpótlás és lázcsillapitas miatt mindenképp konzultaljatok orvossal/gyogyszerésszel!

Nagyon vékony vagy amugy is!

És betegen ne menj emberek koze, csak felulfertozod magad, a tobbieket meg megfertozod - majd kijon az orovs, de ha jarvany van, ugyis latatlanban is megmondja, mi a helyzet.

De nem tudom, a szuleid miert nem törödnek veledd hogy ejjel a neten kell idegeneket kerdezned ilyen alapinfokrol...:S

2012. márc. 4. 03:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát úgy ahogy törődnek velem, vesznek gyógyszert...de pl apám közelébe nem is mehetek , mert nem akarja elkapni , orvost meg memória hiv ki, mert pénzt kell adni akkor. Meg most sem mehetek át gyógyszerért, mert nem kelthetem fel őket.
2012. márc. 4. 04:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Jézus Mária!

És akkor miert nem keszitettek oda Neked gyogyszert ejjelre?...

Nem kell adni penzt az orvosnak - na meg en telefonos segitseget irtam Neked, szerintem ez telefonon megoldhato.

De az is durva, hoyg azert ne jojjon ki a beteg gyerekehez az orvos, mert nem akar erte penzt adni... Akkor mire akar kiadni, ha nem a beteg gyerekere? Van valami annál értékesebbje neki?

2012. márc. 4. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!