Lefogytam, vagy mégsem?!
Hülye vagy sajnos, erre pedig nincs orvosság.
Mivel a szervezeted hozzászokott a 600 kalóriákhoz, hiába kevés még az 1000 is, raktározni fog. Zsírt...
valószínűleg nem lefogytál-bár testsúlyilag igen-hanem megzuhantál.
vagyis a testzsír százalékod lényegesen nem csökkent a diéta konkrét célja nem teljesült.
az izomtérfogatod csökkenhetett lényegesen a koplalás és az étel összetételének-FEHÉRJE-figyelmen kívül hagyása miatt.
erre tippelek.
a hasazástól meg mit vársz most komolyan?
Én is voltam ebben a helyzetben mint te.
1. megoldás: hétvégente ch-t eszel (pl. mama sütije, vagy cukros dolgok, tészta stb) hétközben meg alig eszel ch-t csak zöldséget, gyümit és főleg proteint eszel
na, a ch az vizet köt meg a szervezetedben, ergó ha egész héten csak proteint eszel -> lemegy a víz rólad, de ha hétvégén elkezdesz ch-t enni ismét megköti az benned a vizet ->> hízol, de az víz lesz + béltartalom ugye.
2. megoldás:
tényleg tartalékolhat a szervezeted.
én is voltam úgy mint te, hogy napi 500 alá csökkentettem, de EGY DEKÁT NEM HÍZTAM VISSZA!
a lényeg, hogy a 600 kcalról NE RÖGTÖN emeld az adagot 1500-ra. és ne azt csináld, hogy 5 nap 600 kcal alatt eszel de hétvégén meg többet. fokozatosan emelj (így csináltam én is)
határozd el, hogy mostantól napi 700at megeszel. Hétvégén és hétköznap is. Nem lehet 700-nál sem kevesebb, sem több.
Jövő héten emeld 800-850-re.
Azt követő héten 950-1000 kcalra emeld.
Így zép fokozatosan.
Az 1000 kcalt tarthatod 2 hétig. a Lényeg h csak nagyon pici mennyiségekkel emelj és SOK ROSTTAL, ne csokival, édességgel vagy mással! Próbálj meg úgy + 150 kcallal többet enni, hogy az a +150 kcal zöldség legyen. (150 kcal = 700 gramm paradicsom/paprika = 400 gramm sárgarépa)
így tele leszel, bűntudatod se lesz, mert zöldség, és teli van vitaminnal, és a szervezeted sem cukrot kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!