A barátnőm miért kritizálja az alakomat és az étkezési szokásaimat amióta lefogytam?
Régebben molett voltam, de fogyóztam és lefogytam. vele egy ideig nem tartottam a kapcsolatot, de amikor találkoztunk és meglátta mennyit fogytam, lehülyézett hogy fogyóztam.
Ő nagyon szeret enni sokat is eszik, én meg nem eszem vele édességet gyorskaját csokit kekszet amióta életmódot váltottam. Egyszer megjegyezte hogy nem volt semmi baj az alakommal minek fogyóztam, ha lett volna egy kis önbizalmam nem kellett volna fogyóznom( abban igaza van hogy a súlyfeleslegemhez képest nem volt rossz alakom, homokóra alkat voltam) és hogy szerinte jobban néztem ki régebben. Most biztos azt gondoljátok hogy ő egy duci csaj, pedig nem .nagyon vékony csak minimálisat tud hízni, pedig nagyon szeretne. a pasija is régebben dagi volt, mostmár sovány és azt mondta, hogy neki mackósan jobban tetszett.
Jó mondjuk azt megértem, mert én is élek-halok a mackós fiúkért:D :P
De egyébként, lehet, hogy rosszul esik neki, hogy ő ott eszik előtted neked meg úgymond nem szabad, és nem akarja, hogy lelkiismeret furdalása legyen.
Vagy egyszerűen csak jobb alakod van :D
Vagy neki tényleg a husibbak(vagy elnézést, nem tudom mi a jó szó) tetszenek neki, akár fiú-akár lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!