Már lefogytam 12 kilót egészségesen, de most szeretnék még gyorsan párat. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Másfél hónap múlva esküvő, és még mindig nem vagyok elégedett. Átlagban csak fél kilót fogytam hetente, volt, hogy annyit se, szóval, most mindenképp több kéne. 5-6 nagyon jó lenne, még ha az vissza is jön azután, csak nem akarom utálni a képeimet a nagy napról.
Szerintetek mit csináljak, ami gyorsan leolvaszt rólam pár kilót? (És persze azért nem olyan őrültség, hogy csak vizet igyak és fussak napi 8 órát:D)
Ha kell teszek képet is, bár tettem fel ide nemrég, mondjuk azóta fogytam még 2 kilót.
2012. júl. 1. 18:44
1/2 anonim válasza:
hogy sikerült 12 kg-tól megszabadulnod? Gratula! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem ettem zsírosat, cukrosat, olajban sültet, liszteset.
sok csirkehús, hal, zöldség, saláták, gyümölcs, túró.
2012. júl. 1. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!