5 kg-tol szeretnek viszonylag hamar megszabadulni. Hogy csinaljam?
Valószínűleg sokan fognak lehurrogni, de nekem gyors fogyásra a fehérjeturmix kúra vált be.
Persze az a legjobb ha mozogsz, kizárod az étrendedből a kenyeret, minimálisra szorítod a cukrok és zsírok fogyasztását meg mellette mozogsz mondjuk heti 3x. Így nekem kb egy hónap alatt ment le az 5 kiló. Viszont van amikor az ember gyorsabban akarja... szóval ajánlani tudom a rossmannban kapható well mix nevezetű fehérje alapú italport. A tájékoztató szerint 1-2 főétkezést lehet vele kiváltani, én volt hogy úgy ittam mint ahogy a turbó diás tájékoztatóban van, tehát reggelire ebédre vacsira, mellette semmi kaja és sok víz. Ezt legfeljebb 2 hétig lehet tartani, ami alatt nekem olyan 6-7 kiló ment le, de ha kemény fizikai munkát végzel, akkor meg ne próbáld! A végén kb. egy kiló visszajön, ez a víz meg az étel a gyomrodban, de ettől függetlenül nálam tartós fogyást hozott. Csinálhatod úgy is, hogy reggel iszod a turmixot, utána valami könnyű ebéd (max 500 kcal) és vacsira is egy adag turmix. Ez annyira nem drasztikus megoldás, de szintén látványos eredményt hoz. Ezt addig csinálhatod, míg el nem éred a kívánt eredményt, utána pedig egészséges és mértékletes étkezés sok zöldséggel, gyümölccsel, fehér hússal, tojással.. így nem fogsz újra elhízni.
aki nem ad ertelmes valaszokat,nem tudom,hogy miert nez be ebbe a kategoriaba...
az utolsonak pedig koszi
varom meg a tanacsokat
nagyon hatékony ha mozogsz és keveset eszel. Nagy azesélye hogy visszajön ugyan késöbb, de ha TÉNYLEG keveset eszel akkor le fogsz fogyni gyorsan. Ilyenekre gondolok h reggeli 1 hoghurt, ebéd saláta, vacsora zöldségek.
Én így két hónap alatt kb 10 kilót fogytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!