Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha teljes életmódváltásba...

Ha teljes életmódváltásba kezdek a nyáron, őszig mennyi kilótól tudnék megszabadulni?

Figyelt kérdés
110 kg vagyok és 165 cm, 20 lány.
2012. jún. 27. 02:18
 1/5 anonim ***** válasza:

csakis rajtad múlik,

ha kemény leszel magadhoz,akkor szeptemberig lemehet akár 8 kiló is,

ha nem ,akkor még az is elképzelhető,hogy 1-2 kg-ot még rá is hízol a 110-re ,

2012. jún. 27. 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:
ekkora túlsúlyból sokkal több is lemehet... de csak ha komolyan veszed és nem csalsz
2012. jún. 27. 11:39
 3/5 anonim válasza:
ha tényleg komolyan gondolod, és jól is csinálod, beleadsz mindent, akkor a nyár végére lemehetsz akár 100 kg alá is. mivel van még kb 9-10 hét szeptemberig, addig 10 kg biztos lemegy, de mivel rajtad sok pluszkiló van, ezért akár több is le fog menni rólad. drukkolok neked!!;)
2012. jún. 27. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
ekkora túlsúllyal és normális edzéssel valszeg a 10 kiló minusz meglesz, csak azt nem értem ha már életmódot váltasz akkor mit érdekel h szeptemberig mennyi megy le? ha életmódot váltasz az tartson már tovább 10 hétnél könyörgöm. Am már látom mi lesz, szept ig lemész százra októberben meg már 115-ön leszel :D sokértelme van
2012. jún. 27. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Kedves utolsó: hidd el, nem csak őszig érdekel, mennyi kig-tól tudok megszabadulni. Ha elkezdem, akkor nem állok meg addig, amíg újra 68 kg nem leszek, az ok, hogy érdekel, nyáron nem találkozom a csoporttársaimmal, és kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e őszig annyi kg-ot leadnom, amit már Ők is észrevesznek :)

2012. jún. 27. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!