Hogyan tudnék 10-15 kg-tól megszabadulni hosszú távon? (NEM SZEREKKEL)
17 éves,192 cm magas,100 kg vagyok. Jah és elég LUSTA! Elég rendszertelenül eszek, hétvégén nem is nagyon szoktam enni reggelit, ebédet annál többet, uzsonnára meg talán sütit vagy csokit, vacsorázni meg 19:00 körül szoktam változó kajákat! (olvastam hogy 18:00 után nem nagyon kéne már enni! ) Folyadékot meg 2-3 litert szoktam inni, leginkább ásvány vizet! Sportolni meg néha biciklizek! (szoba bicikli)
Van ötletetek hogyan tudnék lefogyni 10-15 kg-ot? (vagy akár többet)
Ha lusta vagy,akkor örökre ilyen maradsz.Rajtam is ennyi felesleg van.
Máshogy nem megy,csak ha az ember mindig egy kicsit éhes és mindig egy kicsit fáj,de csinálni kell.Semmit nem adnak ingyen.Reggelizni én se szoktam,mert nem birok enni.Uzsonnára felejtsd el a sütiket meg az ilyeneket meg úgy kb addig,amíg le nem fogysz.Ebédre ehetsz kisebb adagot,ami éppen van nálatok..mivel vmennyi szénhidrátot is kell enni.
2-3 liter víz az jó.
Azt is felejtsd el,hogy NÉHA szobabiciklizgetsz.Igenis menj el minden másnap futni 4-5 km-t.
3 hete csinálom és -3 kgnál tartok.Zöldséget gyümölcsöt,vmennyi fehérjét eszek vacsorára.Kiatartás és akarat erő nélkül nem megy.Sok sikert kívánok remélem pár hónap múlva mindkettőnknek sikerül. :)
Lustaság és rendszertelen táplálkozás...ezen változtatni kell, azonnal. MEG KELL VÁLTOZNOD! Nincs más lehetőség, nincsenek kifogások, nincs egyszerűbb megoldás.
Ha elkezdesz sokat mozogni, és normálisan kajálni, csak az elején lesz nehéz, később már élvezni fogod az új éeltmódot.
Folyadék legyen több, 4-5 l minimum (diéta alatt). Az, hogy 18:00 után nem ehetsz, hülyeség, ez nem órához és perchez van kötve. Ha mondjuk 11-kor fekszel le, akkor én azt mondom, 7-kor egyél utoljára.
Napi 6-7, vagy még több étkezés lenne ideális (de legalább 5), egyszerre kis adagokat. Sok fehérje, nagyon kevés szénhidrát, zsíros kaja és édesség kilőve.
Sport: ha egyenletes intenzitással csinálod, akkor minimum 35-40 perc szünet nélkül, de jobb az intervallum edzés, ha bírod (keményen, majd lassan tekersz a bicajon, többször felváltva). Illetve még a súlyzós edzést ajánlanám, zsírégetésre az a legjobb. Mellé hasizom gyakorlatokat is célszerű végezni.
Ha érdekel, priviben szívesen adok konkrét tanácsokat. Én most fogytam le kb. 15 kg-t, elég hamar sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!