Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 30 kg-tól...

Hogyan tudnék 30 kg-tól megszabadulni hosszú távon tartósan?

Figyelt kérdés
165 magas vagyok 92 kg. Szégyellem azt is tudom, hogy én tehetek róla, hogy nem tettem időben ellene semmit. Tavaly év során lefogytam 12 kg-t de hamar visszaszedtem majdnem a kétszeresét. Most újra beleszeretnék vágni, szeretném a tanácsotokat kérni. Nagyon sokat biciklizek ezért a vádlim már hatalmas, nem hájas hanem izmos de ez már undorító kategória.

2012. jún. 16. 15:19
 1/3 anonim válasza:
0%
Menj el dolgozni.
2012. jún. 16. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

1.válasza:menj el dolgozni

ez ám a válasz ,szerintem csináld azt hogy,napi rendet csinálsz a fogyásból

lásd a példát,jaj ez nem példa,am én igy fogytam le 67-röl,53-ra,14kg ot tuc fogyni ha ezt hasznalod

--->1:Hagyd el a kenyeret és krumplit

2:Tésztát,rizst húst napi 1szer egyél ebédre

3:6 után ne vacsorázz

4:Itt a nyár mindennap mozogj!Biciklizés(Kint bent)futás, aerobic nagyon sokat fogyaszt spinning dettó

5:Ne éheztesd magad!Az sosem jön be!

6:Számolj kalóriákat(kcal) egy nap csak 1800 kcalt egyél

7:Édességet és egyéb rágcsákat is hagyd el ha ehetnéked van egyél almát,egy kis kesudiót vagy meggyet de mértékkel

8:Mondj nemet a csábításra!

Oké ez elég katonás lett de nekem bejöttek sok sikert! :)

2012. jún. 16. 18:40
 3/3 A kérdező kommentje:

#2 köszönöm :)

#1 dolgozok... nekem te ne adj ötleteket menj a bunkó topicra.

2012. jún. 16. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!