Lehetséges egészségesen 74 kg-ról augusztus 30-ig 60 kg-ra fogyni?
Sziasztok!
23 éves nő vagyok. 74 kg. Felvételt nyertem egy olyan sportiskolába, ahol a testömmegindex borzasztóan fontos és a túlsúly nagyon nagy hátrány.
Szeretném a mai naptól augusztus 30-ig elérni a régi 60 kg-os testsúlyomat.
Mit tanácsoltok? Egyáltalán lehetséges, vagy képtelenség addig lefogyni?
KOplalni nem vagyok hajlandó, nekem az egészségem a legfontosabb, de kénytelen vagyok valahogy ledobni azt a 14 kg-ot.
"Koplalni nem vagyok hajlandó " :) - nem is kell.
Mozogni hajlandó vagy?
Ez kb heti 1 kg-tól kicsit több, szerintem minden további nélkül el tudod érni, ha hajlandó vagy erte tenni is.
Itt ki tudod számolni, hogy ehhez mennyi kalóriára van szükséged a fogyáshoz. Ha többet mozogsz/sportolsz, akkor többet is ehetsz, illetve többet tudsz fogyni is.
Az optimális heti 1 kg-ot leadni, az fölött már leeht belöle gond. De tapasztalat szerint az elején könnyebben lemennek a kilók, ezért az elsö pár hétben mehetsz kicsit efölé is. Ha megfelelö kitartásod van és be is tartod azt, ami kell, akkor le tudsz fogyni.
Viszont - ne haragudj, meg kell kérdeznem, ha ilyen helyre jelentkeztél, akkor hogyhogy nem gondoltad elöre el, hogy a súlyod számitani fog?
Mozgok, minden nap futok, imádom.
Miért nem gondoltam rá?
1. 2 év alatt híztam ennyit, nem tudom pár hónap alatt gond nélkül eltüntetni, és simán megcsináltam így is a felvételit. A fizikai kondíciómmal semmi baj nincs, mert rendszeresen futok, túrázok. De a többlett zavar.
A 2. vagyok, a link alapján állitsd össze, hogy mit eszel naponta, akkor sikerülni fog.
Sok sikert!
Gratula, ez is valami!
Sport, és 70%-ban az étkezésen múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!