Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Augusztus közepére le tudok...

Augusztus közepére le tudok fogyni?!

Figyelt kérdés
15L 165cm 73kg. 15kg szeretnék lefogyni augusztusra. Lehetséges ez? elkezdtem már most futni. mennyi idő alatt indul be a fogyás? tudnátok pár napi étrendet leírni hogy kb. mit lehet meg mit nem? mert hiába tudom h menyi szénhidrátot vagy fehérjét lehet nem tudom miben mi van és mennyi szóval, példát tudtok írni?? meg néhány olyan infót ami hasznos lehet? előre is köszönöm.:)

2012. márc. 29. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:

addig simán:)

sportolj,ne nasizz,kerüld a zsíros,hízlaló ételeket,a gyorskaját,tésztát,de egyél mindenből,fehérje,szénhidrát(lehetőleg teljes kiőrlésű termékek),tejtermék,zöldség,gyümölcs, mert te még fejlődésben vagy.

ha már csak fele annyit eszel mint eddig és sporolsz már az jó néhány kiló mínusz:)

2012. márc. 29. 16:17
 2/8 Ingridd válasza:
0%
A legjobb Kapszula az Adipex. Tudsz rendelni a neten. Ha napi 1et beveszel, vizet iszol. És nem eszel 6 után. akkor 1 hónap alatt sikerül ;)
2012. márc. 29. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:
és ez mi ez a kapszula??mit csinál??:) mert tudtommal nincsenek fogyós kapszulák.:)
2012. márc. 29. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
nincsenek is fogyós kapszulák és főleg ne egy 15 éves kislánynak ajánlgass már ilyet...
2012. márc. 29. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:

jaj ne , hogy hallgass a 2. válaszolóra.akkor ne egyél 6 után ha 8kor fekszel,de amúgy ez egy baromság.

Az adipex pedig egy nagyon erős gyógyszer,és 18 alatt kerülni kell

2012. márc. 29. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
rendben. nem is hiszek ilyen gyógyszerekben alapból de rendben, köszönöm hogy szóltatok. meg igen azt is tudom h lefekvés előtt 2órával lehet utoljára enni.:)
2012. márc. 29. 17:58
 7/8 Ingridd válasza:

Nem tudtam hogy 15 éves vagy, bocsi :S

Ne igyál cukros üditőket!!! Az az egyik legfontosabb dolog.

Igyál sima vizet és facsarj bele egy kis citromot,de cukrot ne tegyél bele !!. És egyél sok paradicsomot. Napi rendszerességgel mozogj. rubint réka cd-k nagyon jok.

Reggelire: Ehetsz amit akarsz ,de csak mértékkel, mert azt ugyis egész nap lemozgod, ( De a jó reggelt szeletek nagyon jo )ÉS igyál 1 facsart narancs levet.De ha lehet magadnak facsard ne a cukros lötyöket vedd meg

Ebédre: Fogj egy kistányért( salátást, vagy müzlist ) És abba szedjél amit akarsz. De csak 1 tányér,leves, második

Vacsira: joghurt, kefir,gyümölcs, fött krumplit( só nélkül, mert a só megköti a vizet ) Párolt zöldség, rizs...

Vacsi és ebéd között mozogj, de ebéd után 2 orával.

Kerüld a tésztákat és a kenyereket.

SOK VÍZZ !!!!

2012. ápr. 1. 11:43
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm.!:)
2012. ápr. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!