Lehet így fogyni? Kevesebb étel + egészségesen + fagyi.
Figyelt kérdés
Azzal, hogy kevesebbet eszek (majdnem a felét mint azelőtt), nem eszek fehér pékárút, tk-t is max napi 1-2 szeletet, nem használok cukrot (csak steviát), naponta edzek 40-90 percet (aerob mozgás) és kicsit súlyzózom, viszont naponta megeszek 1-2 kugli fagyit - fogok valamit fogyni? Nem szándékom nagy fogyózásba kezdeni, mindössze 3-4 kg-től szeretnék lassan megszabadulni... Vélemény?2012. jún. 20. 17:20
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehet így fogyni. Amugy kenyérnek az abonettet ajánlom én szeretem nagyon:D kb 100g-os 300Ft körül van és nekem majdnem 5 napig tart.
Viszont nemtudom a kugli fagyi mit jelent:D az mennyi kb?
2/3 A kérdező kommentje:
:D 1-2 gömb fagyi vagy 1 jégkrém...imádom :)
2012. jún. 20. 17:39
3/3 anonim válasza:
Szerintem legyen 2 naponta egy fagyi. (inkább fagyit egyél, jobb, mint a jégkrém) Ha nagyon nem bírod akkor napi 1 legyen. De azt szigorúan tartsd be! :D
Valamint én kiskoromba csináltam olyat, hogy vettünk gyümölcsös joghurtot, abba beledöftünk valamilyen műanyag sz/rt, kanalat stb., beraktuk a mélyhűtőbe és nem sokkal később kész is volt a fagyi. És ez sokkal kevésbé hízlaló, ha olyan joghurtot veszel. :) Megpróbálhatnád néha-néha ezzel is helyettesíteni.
Egyébként tökéletes, szerintem simán fogyhatsz, csak mértékkel a fagyit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!