Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel 10 hét alatt mennyit...

Ezzel 10 hét alatt mennyit tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Délelőtt csak gyümölcsöt eszem

Ebédre mindent

12 óra után csak fehérjét

Mindennap fél órát mozgok

2012. jún. 19. 18:51
 1/2 anonim válasza:

Én 2 hét alatt 5-öt fogytam. De ez am elég kemény, mert hirtelen fogsz fogyni és naon hamar visszahízol, ha elkezdesz kajálni.

Én gyümölcsöt ettem délután is,mert nem bírtam a koplalást. De am is beesett a hasam és fogytam. Később, újra elkezdtem kajálni és 1 hét alatt visszahíztam:( Most azt csinálom,h igyexem kevesebbet enni és nem vacsorázok + biciklizek, futok. Ha nem bírod majd a koplalást,próbáld meg így:) Sok sikert:)

u.i.: NAGYON fontos, h ne agyalj sokat ezen, mert lelkileg tönkremégy... Ne nézegesd magad folyton és próbálj azért hálát adni Istennek, h egészséges vagy. ez a legfontosabb,h tudj hálát adni. az emberek nem mindig veszik észre,h mennyit fogysz/hízol,de azt,h milyen ember v mindenki látja. sokkal fontosabb a boldogságod,mint a testsúlyod

2012. jún. 19. 21:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Sok sikert neked is!
2012. jún. 21. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!