Ezzel 10 hét alatt mennyit tudok fogyni?
Délelőtt csak gyümölcsöt eszem
Ebédre mindent
12 óra után csak fehérjét
Mindennap fél órát mozgok
Én 2 hét alatt 5-öt fogytam. De ez am elég kemény, mert hirtelen fogsz fogyni és naon hamar visszahízol, ha elkezdesz kajálni.
Én gyümölcsöt ettem délután is,mert nem bírtam a koplalást. De am is beesett a hasam és fogytam. Később, újra elkezdtem kajálni és 1 hét alatt visszahíztam:( Most azt csinálom,h igyexem kevesebbet enni és nem vacsorázok + biciklizek, futok. Ha nem bírod majd a koplalást,próbáld meg így:) Sok sikert:)
u.i.: NAGYON fontos, h ne agyalj sokat ezen, mert lelkileg tönkremégy... Ne nézegesd magad folyton és próbálj azért hálát adni Istennek, h egészséges vagy. ez a legfontosabb,h tudj hálát adni. az emberek nem mindig veszik észre,h mennyit fogysz/hízol,de azt,h milyen ember v mindenki látja. sokkal fontosabb a boldogságod,mint a testsúlyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!