Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg le lehet fogyni a...

Tényleg le lehet fogyni a citromlétől? Hogyan?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel és azt iszod, akkor persze :D
2012. jún. 19. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy, ez egy nem tudom miért terjedő hülyeség, az összes ilyen női praktikával együtt, érdemben fogyni kalóriadeficit előidézésével lehetséges, amit célszerű minőségi tápanyagokból bevinni( had ne írjam le 10000. *) erre ott van mentsvárnak a kalória számlálás, amiben bármilyen mocskot ehetnek, csak az adott kalórián belül, aztán csodálkoznak ha nincs meg az "álom" alak...Edzeni is célszerű lenne ám, nem csak mert jót tesz a szívnek, keringésnek etc, hanem mert gyorsítja az anyagcserét ami kalória deficitnél borzasztóan lelassul, ezáltal csökkentve a fogyás mértékét. Fontos még azért is hogy legyen némi izomzat rajtunk, és ez nőknél is kell vagy különben úgy néz majd ki mint egy telisz@rt zokni. Arról pedig el kéne gondolkodni, ha nem lenne melós lefogyni, és nem járna némi idő, anyagi, valamint személyes áldozattal akkor mindenki jól nézne ki. Nincs se csodaszer, se csoda gép, aki ezt mondja vagy nem ért hozzá, vagy hazudik. Ajánlom az alapismereteket bodybuilderen, vagy a sárga kapszulát(ingyenes könyv,) vagy a tesztoszteron.hu-n a kötelező cikkeket.Igen tudom ezek "férfi oldalak" és jobban hangzik a velveten egy dagadt nő által írt, heti csodadiéta, de hidd el az ország legjobb edzői(Radnai,Lukács,Bunny) osztják ingyen a valóban hasznos információkat.
2012. jún. 19. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Második válaszoló állatira felhúzta magát, mintha a gyermeke egyest kapott volna és jól kellett hogy bajszintsa hogy "kisfiam ezerszer elmondtam tanujjjááááá"

Van akinek beválik de nekem pl. gyomorfájdalmaim lettek tőle. Nekem az használt, hogy heti egyszer ettem csak édességet, nem ettem kenyeret, max teljes kiőrlésűt, és IGEN , kalóriát számoltam. Eredmény: 5 hónap alatt 20 kiló mínusz, és csinos, feszes alak, mert tornáztam is minden nap 30 percet legalább otthon.

(nem feltétlen az izomporocskát kanalazó és ivó izomagyakra kell hallgatni, az legalább olyan káros, mintha a neten írkáló dagi nők divatfogyókúrájára hallgatna az ember :))

2012. jún. 19. 18:25
 4/4 anonim válasza:
én is kipróbáltam. azt olvastam hogy reggel amikor felkelsz egy pohárba öntesz egy kevéske citromlevet és felhígitod (ugyanúgy ahogy a szörpöt szokták). Nekem bejött, de sajna nem sokáig bírtam mert nem szeretem a citromlevet.
2012. jún. 25. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!