Citromlétől tényleg lehet fogyni? Ha igen, hogy kell inni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mikor mennyit, milyen hígításban? Rendes citromból? Vagy az üveges citromlé is jó?2008. júl. 1. 11:57
1/3 anonim válasza:
Ha a fogyás ilyen egyszerű lenne akkor nem épülne rá milliárdos üzletáge, tehát: nem lehet tőle lefogyni. Bár ha szorgalmasan iszod, akkor az előbb-utóbb jó kis hascsikarást okoz, ami elég hathatósan elveszi az ember kedvét a táplálkozástól. Ebben az értelemben tényleg lehet hatásos...
2/3 anonim válasza:
Perszeeeeeee!! Lehet tőle fogyni!! Képzeld a mogyórókrémmel bekent stillfűrésztől is lehet fogyni!! Na mit szólsz?? :D
Bocs ha cinikus voltam, csak azért volt, hogy rágyere hogy mekkora hülyeséget kérdezel, arról nem is beszélve hogy az emberek miért nem használják a józan paraszti eszüket???
Mindegy,
Szóval nem lehet tőle fogyni, étvágycsökkentő hatása helyett inkább nem leszel tőle szomjas, ami meg nem éppen okés, mivel méregtelenítés miatt muszáj.
Diétázz, edz, és ne keress kitútat a verejtékes és vértpisáltatóan kemény edzések helyett.
sok sikert
Krisz
3/3 anonim válasza:
Először én is itt olvastam:) S el is kezdtem izibe - annyira, hogy most is épp egy pohár citromlevet majszolok. (Persze én diétázom s mozgok is mellette).
Ezt a cikket olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!