Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azokban a diétákban, amikkel...

Azokban a diétákban, amikkel két hét alatt minimum 9 kilót lehet fogyni és három évig nem szeded vissza, miért csak feketekávét lehet reggel inni, tea vagy kapucsínó helyett?

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
azért, hogy jól szétcsinálja a gyomrod és feltuningolja a gyomorsavad. felejtsd el az ilyet, egy baromság!
2008. nov. 4. 16:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted nyugodtan ihatok helyette mondjuk zóld teát?
2008. nov. 4. 16:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Zöld! :D
2008. nov. 4. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:

En is pont most akarom elkezdeni ezt a 2 hetest! :D

nagyon kivåncsi vagyok, mi lesz!

Nekem szerencsem van, mert kåve nelkul meghalnek, de szerintem nyugodtan ihatsz zöld teåt, de csak ugy uresen, szoval semmi cukor!!

Sok sikert a fogyokuråhoz, aztån majd ird meg, mennyit sikerult ledobni! :D

2008. nov. 4. 17:09
 5/7 anonim válasza:

én csináltam a kéthetest

de azóta nem eszem húst és tojást sem...ha csak rájuk gondolok hányingerem van (nem lettem vegetáriánus...csak olyan formában, ahogy a fogyokura szerint kellett enni megundorodtam tőle) Amugy tényleg fogytam vele.

A kávé azért kell mert az beínditja az emésztést és a vérkeringést is...fogyaszt ezáltal. Azért nem lehet, tejjel vagy cukorral inni, mert ezek hizlalnak és pont azért fogyozzol, hogy fogyj...olyan mintha szalonnát ennél a fogyokúrád közepén.

Bár nekem jobban tetszik amikor csak az étrendembe beiktatok délutánra egy kávét (üresen) és mondjuk néha a kaja melé erőspaprikát eszem(az is fogyaszt), meg mondjuk nem zabálom tele magam...ha alkoholt akarok inni, akkor vodka (a többi ugyanis hizlal).

2008. nov. 4. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves elözö vålaszolo!!!

Es te mennyit fogytål vele? mert en nagyon kivåncsi vagyok, mennyire lesz hatåsos! :) (persze tudom, ez egyeni, de megis)

2008. nov. 4. 19:40
 7/7 anonim válasza:
a két hét alatt ha jól emléxem 7 kilo ment le aztán meg 5 vissza...de a másik modszerrel (megnézem mit eszek és nem zabálok) két honap alatt 12 és nem is jött vissza
2008. nov. 5. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!