Azokban a diétákban, amikkel két hét alatt minimum 9 kilót lehet fogyni és három évig nem szeded vissza, miért csak feketekávét lehet reggel inni, tea vagy kapucsínó helyett?
En is pont most akarom elkezdeni ezt a 2 hetest! :D
nagyon kivåncsi vagyok, mi lesz!
Nekem szerencsem van, mert kåve nelkul meghalnek, de szerintem nyugodtan ihatsz zöld teåt, de csak ugy uresen, szoval semmi cukor!!
Sok sikert a fogyokuråhoz, aztån majd ird meg, mennyit sikerult ledobni! :D
én csináltam a kéthetest
de azóta nem eszem húst és tojást sem...ha csak rájuk gondolok hányingerem van (nem lettem vegetáriánus...csak olyan formában, ahogy a fogyokura szerint kellett enni megundorodtam tőle) Amugy tényleg fogytam vele.
A kávé azért kell mert az beínditja az emésztést és a vérkeringést is...fogyaszt ezáltal. Azért nem lehet, tejjel vagy cukorral inni, mert ezek hizlalnak és pont azért fogyozzol, hogy fogyj...olyan mintha szalonnát ennél a fogyokúrád közepén.
Bár nekem jobban tetszik amikor csak az étrendembe beiktatok délutánra egy kávét (üresen) és mondjuk néha a kaja melé erőspaprikát eszem(az is fogyaszt), meg mondjuk nem zabálom tele magam...ha alkoholt akarok inni, akkor vodka (a többi ugyanis hizlal).
Kedves elözö vålaszolo!!!
Es te mennyit fogytål vele? mert en nagyon kivåncsi vagyok, mennyire lesz hatåsos! :) (persze tudom, ez egyeni, de megis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!