Rami** kérdése:
13 vagyok és nagy a hasam le szeretnék fogyni de mindig abba hagyom 1 nap után! úgy szoktam csinálni hogy reggel és este is futok de az elő nap után mindig abba hagyom és elfáradok most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 21:00
1/8 anonim válasza:
Ilyen idős korban csak orvosi felügyelettel lehetne diétázni, mert egy fogyókúra hazavághatja a hormonháztartásodat... Szerintem a mozgás csak elhatározás kérdése, az nem árt, szóval azt melegen ajánlom, ne add fel! Egyébként megosztanád milyen magas vagy és hány kiló?
2/8 anonim válasza:
És mi mit csináljunk vele h nulla a kitartásod? küldjünk erőt szövegben? jézus...
3/8 anonim válasza:
Szia, fiú vagy lány vagy? hány kg?
Ha gondolod irj, segitek!! ( én is igy kezdtem anno...95kgnál kaptam észbe...!!!:S )
4/8 A kérdező kommentje:
13 vagyok lány kb 145 magas és 42 kiló
2011. aug. 20. 07:52
5/8 anonim válasza:
13 évesen ne fogyózz, csak egyél egészséges dolgokat, ne nassolj, ne egyél/igyál szemét ételeket/italokat (chips, sok édesség, cukros üdítő, mekis kaják.)
Viszont ezzel a "holnaptól fogyózok" elhatározással annyi a gond, hogy néha átmegy hízó kúrába a dolog.
Olyan elven, hogy ma még utoljára nagyon-nagyon sokat eszek, és majd akkor holnaptól kezdem. És következő nap is ez van, és utána is. Aztán csak azon kapod magad, hogy 2 héten át mindennap tele etted magad.
És ha azért adod föl, mert elfáradtál akkor ne kétszer fuss egy nap, hanem csak egyszer és még tornázz mellette otthon.
Sok sikert!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki vagy de köszönöm a tanácsokat és mindent othon szoktam csinálni!
2011. aug. 20. 15:07
7/8 anonim válasza:
Basszus 13 évesen ne az legyen már a cél, hogy le akarsz fogyni. Majd ha 5-6 év múlva nem leszel megelégedve az alakoddal akkor elmész edzőterembe és nem eszel meg minden mézes-mázos szemetet ami eléd kerül, addig meg nem kell ilyenekkel foglalkozni, gyerek vagy még. Egyébként ez mintapéldája a reklámok erejének és erkölcsi értékének, modelleket mutatnak és belebeszélik az emberekbe, hogy vegyék meg a szarjaikat, hogy úgy nézhessenek ki, parasztvakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!