A citromlétől, almaecetől lehet fogyni?
Azt hallottam, hogy napi 1 pohár citromlé, és könnyebben mennek le a kilók.
Hallottam az almaecetről is, de fogalmam nincs, hogy fogyaszt-e. Egyáltalán hogyan jutassam be, csak igyam meg?
Vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatok?
Napi 1 pohár citromlé nagyon sok!!!
Én minden nap fogyasztok nem kevés citromlevet, teába.
Volt amikor almaecettel csináltam, minden reggel azzal kezdtem a napot, de nem fogytam tőle semmit csak sokszor hányingerem volt aztán egy idő után égett a gyomrom és abbahagytam.
Kimarja csak a gyomrodat, nem lesz jelentős súlycsökkenés, felesleges belekezdeni... én is több embertől hallottam, hogy nekik se vált be.
Értem. Bár én néha vágyom is egy picirem és jól esik, ha megiszom. Szerintem alacsony a gyomorsavam.
Akkor nincs sok értelme, pedig annyian csinálják az almaecetes dolgot.
Köszönöm.
Hát, ha megiszol olykor egy pohár (2-2,5 deci) citromos vizet attól nem lesz bajod.
Almaecetet töményen sose idd, azt is úgy kell egy pohár vízhez adni. Már nem emlékszem hány kanállal kell bele, de ha mondjuk 1-2 evőkanálnyit teszel bele az már bőven elég az ecetből.
De tényleg nem ér semmit, abszolút nem éri meg. Én tényleg komolyan megittam mindig hosszú ideig de semmi, pedig még diétásan is étkeztem és mozogtam is. Alig ment le valami, de az se az ital miatt.
Szerintem jobban jársz ha sima ásványvizet iszol elegendőt akkor telítődik a gyomrod nem eszel annyit, méregtelenítesz, hidratálod a szervezeted stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!