Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Télleg lehet fogyni a citromlé...

Télleg lehet fogyni a citromlétől?

Figyelt kérdés
azt hallottam h lehet fogyni a citromlétől,nemtom mennyire igaz,aki kipróbálta mit tapasztalt, mennyit fogyott,meg azt is hallottam h késlelteti a menstruációt,ez is igza vagy csak kamu?
2010. márc. 22. 20:08
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ez úgy működik, hogy a zsíros/olajos ételek után ha citromlevet iszol, akkor segíti lebontani/oldani azt. Én amikor diétáztam, sok mindent kipróbáltam, többek között a sok citromlé fogyasztást is. A lényeg h leadtam 10 kilót:)
2010. márc. 22. 20:15
 2/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehet tőle fogyni, de csak ha a kalóriabeviteled csökkented. És akkor már nem kell a citromlé. A gyomrodat tennéd vele tönkre. Túlzott mértékben káros, mert magas a savtartalma. Kevesebb kalória + mozgás.
2010. márc. 22. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ha megfosat akkor biztos leadsz pár kilót!
2010. márc. 24. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!