Ezzel a szobabiciklivel is letudok fogyni?
Figyelt kérdés
[link] Nem akarok hamar...csak, hogy hasson..mert úgyhalottamnem mind1 a szoba bicikli..és nekem ilyen van..szerintetek?2012. jún. 19. 12:33
1/5 anonim válasza:
De, a szobabicikli, mindegy hogy milyen, az a lényeg hogy milyen fokozaton használod, és hogy csakúgy tekersz vagy összeállítasz erre is egy edzésprogramot.
Ha fogyni akarsz szerintem a futás sokkal látványosabb, én fél év alatt 12 kilót adtam le vele(nem kell dagadt disznónak elképzelni, 44 kiló vagyok most:D)
2/5 A kérdező kommentje:
És, ha csak biciklizek akkormennyi idő alatt fogyhatok le?
2012. jún. 19. 12:43
3/5 anonim válasza:
Nem lehet válaszolni a kérdésedre (a másodikra, hogy mennyi idő alatt), mivel az ég világon semmilyen adatot nem adtál meg:
hány cm vagy?
hány kiló?
mennyi akarsz lenni?
mennyi idős vagy?
mennyit bicikliznél egy nap?...
4/5 anonim válasza:
Milyen az étrended? Kicsit több múlik rajta mint a bringázgatáson, persze önmagában is el lehet érni fogyást diéta nélkül de messze nem olyan minőségűt és mértékűt(diéta alatt normális tápanyagokból kiszámolt étrendet értek, nem pedig divathülyeségeket)
5/5 anonim válasza:
Egy szobabiciklivel önmagában nem lehet lefogyni, azt használni is kell. De miért nem a szabadban biciklizel? Sokkal egészségesebb a szabadban mozogni, mint a négy fal között. A fogyáshoz viszont elsősorban a cukrot és a cukros kajákat kellene elhagynod, az sokkal többet számít. Ne feledd, csak attól nem hízol, amit nem eszel meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!