Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobabiciklivel mennyire...

Szobabiciklivel mennyire lehet jól fogyni?

Figyelt kérdés

Nagyon túlsúlyos vagyok, viszont itt a nyár, és vennék lehet egy szobabiciklit. Mennyire hatásos? Diéta mellett napi 2-3 órát tekernék, mert az állóképességem elég jó biciklizés terén. hatásos eredménye lenne?

16/F

2012. jún. 14. 14:34
 1/7 anonim válasza:
2-3 óra szobakerékpáron azért elég "emberes" teljesítmény...
2012. jún. 14. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy nagyon túlsúlyos? Itt sokan mondják magukat annak, de a kérdezett adatok szerint meg alig. A diéta milyen jellegű? A tartós eredményhez diétázni nem szabad, hanem át kell magad hangolni a korszerűnek mondott táplálkozásra. Szénhidrát, zsír, fehérje aránya legyen megfelelő. Legyen sok friss és nyers zöldség és gyümölcs az étrendedben, többször egyél kevesebbet. Soha ne legyél éhes. Ha szereted a halakat, a szárnyast, akkor inkább azt edd, mint gyesznót. A lényeg az, hogy ne áldozatnak érezd a diétát, hanem új lehetőségnek.

A mozgással elfogyasztott energia legyen több, mint amennyit az étellel vittél be.

A bringa nagyon jó, de ha módod van rá, akkor inkább a szabadban bicajozz, ne a szobában. Ha a critical masszos fej felő emelést meg tudod tenni a szobabringával, az már komoly eredmény.

2012. jún. 14. 14:51
 3/7 anonim válasza:
2-3 óra nagy túlzás lenne, a térdeidnek nem tenne jót. Eredménye elsősorban a lábadon (vádlidon) van, meg a derekadon, csípődön, ehhez még nem ártana másfajta torna (felülés pl.).
2012. jún. 14. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:
180 centi és 100 kiló :/
2012. jún. 14. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Az tényleg sok, bár a kalkulátor szerinti 72 kiló meg szerintem kevés.
2012. jún. 14. 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:
nem is 72-re szeretnék, de egy 80 kilóval már megelégedék :)
2012. jún. 14. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A saját tapasztalatomat írom le: 5 kiló feleslegem 1 hónap alatt letekerte,m és olyan lapos lett a hasam amilyen eddig sosem volt! Persze elfelejtettem a fehér kenyeret és a cukrot. Este pedig max 7-8kor eszek pár falatot, nincs csipegetés meg ezt kívánom- azt kívánom. De nem éheztem és szép maradt a bőröm.
2012. jún. 19. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!