Szobabiciklivel lehet fogyni? Kell a drágább?
Először is, nem vennék szobabiciklit. Nekem nyomja a fenekem.
Kettő. A 60 és a 20 ezer forintos is valószínűleg hulladék, de a 20 ezres nagyobb hulladék. Gyanítom, hogy ennyiért nem mágnesfékes, hanem egy elmés tekerős szerkezet egy redőnyszíjat szorít a kerekére, és ez növeli az ellenállást. Ami pár hónap alatt elkopik, és kuka.
Ha mindenképp bicó kell, ajánlott egy mágnesfékesre beruházni, állítólag a háttámlásak még jobbak. Én elliptikus tréner párti vagyok!
nekem mágnesfékes van, 8 fokozatos. Nem tudom, mennyi volt, mert ajándékba kaptam. De én 30-40 alatt nem vennék. Tudod:S Ár-érték összefügg általában.
És nyugodtan vegyél:))
1. a szobabiciklinél már csak a futás jobb (szerintem), de egy minőségi futópad meg többszázezer forint.
2. Elsőnek: fáj a feneked? Talán nem kéne rajta végig ülni:P Amíg én is csak ültem rajta 60 percen keresztül, nekem is majd szétment az ülőcsontom. De most már úgy szoktam, hogy 2 perc ülve, 5 perc állva és így tovább (10-15 percenként egy kis szíverősítő pihenő 1-es fokozaton, amúgy 6-7-esen tekerek).
Nekem bevált. Szoktam időnként futni is, meg sokat tornázok, de a bicikli sokat segít.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!