Ha hat hét alatt lefogytam 116 kg-ról 97,5 kg-ra, az veszélyes vagy sem?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 19:13
1/32 anonim válasza:
nem, sőt gratula, csak így tovább
2/32 A kérdező kommentje:
Azért így tettem fel a kérdésem, mert "elővigyázatból" törölték a korábbi kérdésemet, pedig nem hirdetek semmit, nem adok el, nem is reklámozok semmit sem. Egyébként nagyon jól érzem magam, és szerintem még fogyni fogok továbbra is.
2012. okt. 2. 19:20
3/32 A kérdező kommentje:
Volt olyan fórum, ahol leírtam, hogy hogyan sikerült, persze, nem jelent meg a beírásom.
2012. okt. 2. 19:22
4/32 anonim válasza:
1,5 hónap alatt -20 kg?
Az heti 3 kg.
Hát ez nagyon sok, heti 0,5 kg fogyás az ideális, így nagyon ocsmányul fog lógni a bőröd.
5/32 anonim válasza:
Amúgy én nem gratulálok, mert biztos ész nélkül csinálod. Akkor gratulálnék, ha max 1 kg-t fogynál hetente. Nem vagyok féltékeny, én 125-ről fogytam le 51-re, viszont heti 0,5 kg fogyással is nagyon ronda a bőröm. Hát még neked milyen lesz ilyen tempójú fogyással...
6/32 anonim válasza:
Nekem ugyan ez az eredmény 3 és fél hónap alatt sikerült. :D
115-ről 98-ra :)
Ha jól érzed magad, akkor gratula, csak így tovább.
De vigyázz magadra nagyon, sportolj sokat, mert a bőröd meg ereszkedhet, ilyen tempójú fogyás mellett :S
7/32 anonim válasza:
Igen 0,5-1 kg fogyás a normális. De nem ekkora túlsúlynál.
Sokkal nagyobb a víz, glikogén raktáruk. Szóval ekkora túlsúlynál az első pár hónapban jóval dinamikusabb a súly vesztés. Később pedig lelassul, majd eléri a heti 0,5-1 kg szintet.
8/32 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, és a férfiaknak nem marad megnyúlva a bőrük. Egyébként egyáltalán nem kínlódok, nem is akartam fogyni, teljesen véletlenül jöttem rá a technikára. Korábban már jojóztam, egyszer 28 kg-ot fogytam, le is gyengültem, ideges voltam és folyamatosan éhes, és utána vissza is szedtem a kilókat, sőt, még többet is. Semmit sem szedek, és nem is mozgok többet.
2012. okt. 2. 21:48
9/32 A kérdező kommentje:
Nem 20 kg, hanem 18,5 kg. De nem erőltetem, csak most már merek messzebbre és merészebbre gondolni. Azt ugyan nem tudom, hogy tudom-e majd tartani, megőrizni a "nyereményt" - de nagyon bízok benne. Kb. 1989-től 110 kg fölött volt mindig a súlyom, volt, amikor 130 is voltam, leszámítva azt a rövid időt, amikor egyszer 130-ról 102-re lefogytam. Na akkor majdnem kipurcantam, mert egy egyszerű nátha úgy ledöntött a lábamról, hogy azt hittem belehalok. Na, annyi erőm még volt, hogy a hűtőt kinyitottam... a többit meg sejthetitek.
2012. okt. 2. 21:54
10/32 A kérdező kommentje:
125-ről 51 kg-ra - na, az nem semmi lehetett!
2012. okt. 2. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!