Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hat hét alatt lefogytam...

Ha hat hét alatt lefogytam 116 kg-ról 97,5 kg-ra, az veszélyes vagy sem?

Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 19:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Priviben megírhatnád, hogy hogyan csináltad.

Köszönöm!

2012. okt. 2. 23:32
 12/32 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon szívesen!
2012. okt. 3. 05:52
 13/32 anonim válasza:
ide is meglehetne ha nem baj :)
2012. okt. 3. 22:29
 14/32 A kérdező kommentje:

Ment a privi. Ma 96,8 voltam reggel, így két-három napig szokott ingadozni fél kilót, aztán 3-4 nap múlva 1-1,5 kg mínusz, ami tartós.

Még mindig nem vagyok éhes. Van az éhség ellen egy cs*daszer, ha kezd mocorogni az ember gyomra, akkor időben egy sárgarépa elejét veszi a dolgoknak. Igazából nem kell küzdenem, régen, amikor szándékosan fogyóztam, az harc volt a javából, és kilátástalan. Mióta szerettem volna már "kétszámjegyű" lenni súlyban, most a nehéz fürdőköntösben mérve is alatta vagyok 100-nak. Még a kirakatokba is jó belenézni. :)

2012. okt. 5. 05:57
 15/32 anonim ***** válasza:
ide is jöhetne ;)
2012. okt. 5. 13:54
 16/32 A kérdező kommentje:
Küldtem a privit.
2012. okt. 6. 08:35
 17/32 A kérdező kommentje:
Ma reggel 95,4 kg. - és nem éhezem
2012. okt. 16. 17:01
 18/32 anonim ***** válasza:

Úr Isten!:D Gratula nekem azóta csak 1 kg ment le :D

Bár igaz ami igaz, kicsit eltunyultam :S:D

Neked viszont nagyon potyognak lefele a kilók. :)

2012. okt. 16. 17:42
 19/32 anonim ***** válasza:
és miért csak priviben árulod el a nagy titkot? nehogy kitiltsanak reklámozásért?
2012. okt. 16. 20:29
 20/32 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel 94,9, most egy pár napig megint egyhelyben topi, aztán újból megindul. Azt megfigyeltem, hogy hullámokban megy le a súly. Még mindig bírom, azt hiszem nem elérhetetlen, hogy 90 alá menjek. Olyan 85-87 a cél. (már merek álmodni) Azért csak privátban mondom el, mert már az is egy lépés, azaz az első lépés, hogy valaki fogyjon, ha veszi a fáradtságot. Hangsúlyozom, hogy nem reklámozok semmit sem, nem adok el semmit sem, teljesen véletlenül jöttem rá, és bárkinek elmondom szívesen. Nem határoztam el, hogy fogyni akarok, tehát nem is fogyókúrázom, nem is éhezek, és nincsenek megingásaim. Viszont a kilók potyognak lefelé, és már kezdem én is elhinni, hogy fogyok. A nadrágszíjamon már fúrtam egy csomó új lyukat, és régi zakóim, amelyek nem jöttek rám, már lassan hordhatatlanok, mert most meg bők. Ma reggel pld. tökmagolajos zsömlét ettem, és azon gondolkodom, hogy kicsit később eszek két tojásból rántottát. Megengedhetem. :) Az egyik közösségi oldalra raktam fel képeket magamról, ha azt nézem, akkor tényleg elhiszem, hogy fogytam.
2012. okt. 21. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!