Vééégre lefogytam, de most meg zsíros vagyok. Mit tegyek? SOS
Egész nyáron koplaltam
és így 10 kilót fogytam,de most meg tiszta zsír vagyok mindenhol lötyögős gusztustalan zsír és egyre dagadok.
Gyűlölök sportolni nagyon.Mindig hányingerem lesz tőle,de valamit kéne már kezdenem magammal mert így is teljesen tönkre vágtam az anyagcserém és rendesen evészavaros lettem.
Mivel motiváljam magam a sportra? Egyedül annyria rossz,de senki nem akar velem jönni mert lusták ők is..
Mit csináljak?
17/L
Tudom :/
Tudom hogy kéne sportolni és talán találtam motivációt is.
Most hogy végig gondoltam.
Egész nyáron szenvedtem és mindig az volt a szemem előtt hogy a mérleg végre ötössel kezdődjön.
Ez volt a motivációm.
De mivel elértem az "álom súlyt" úgy gondoltam hogy na akkor ennyi,ehetek megint.
Aha...csak ilyenkor jön a jojo,és tuti hogy nálam lesz ha nem figyelek.Soha többet nem akarok olyan dagadt lenni mint régen.
Talán ez lesz a motivációm.
Az a rossz érzés mikor nyáron fürdőruhában kilógnak a hurkák,és rosszul érzem magam.
azért a normális válaszadóknak köszi
(:
27-es
edzőtermezel?
:)
Vagy otthon?
Én is utálok sportolni, de elkezdtem lovagolni és imádom. Kezdetben olyan izomlázam volt, hogy 1 hétig nem bírtam menni.
Biztos van valami sport, ami neked is bejönne.
Amúgy én 165 cm vagyok és jelenleg 62 kg.
Csípőm: 90,5, derekam 73, combom: 57, karom: 29,5.
A mellem, a vádlim nincs felírva, a centit pedig nem találom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!