Vééégre lefogytam, de most meg zsíros vagyok. Mit tegyek? SOS
Egész nyáron koplaltam
és így 10 kilót fogytam,de most meg tiszta zsír vagyok mindenhol lötyögős gusztustalan zsír és egyre dagadok.
Gyűlölök sportolni nagyon.Mindig hányingerem lesz tőle,de valamit kéne már kezdenem magammal mert így is teljesen tönkre vágtam az anyagcserém és rendesen evészavaros lettem.
Mivel motiváljam magam a sportra? Egyedül annyria rossz,de senki nem akar velem jönni mert lusták ők is..
Mit csináljak?
17/L
164 cm
és
57 kg vagyok most
a combom: 52 cm
A csípőm : 92 cm
a derekam : 64 cm
a mellem : 83 cm
a vádlim elég vastag: 40 cm
a karom :32
Ráadásul folyamatosan hányingerem van mindentől
SENKI NE KOPLALJON!!!
Ezt én mondom mert ez borzadály.
Rendbe szeretnék jönni!!
utolsó köszi a kioktatást de azzal sajnos már semmire nem megyek hogy azt mondod "nem így kellett volna" ez olyan mintha rosszindulatú lennél direkt.
Tudom mit kellett volna tennem de nem így történt így ilyet felesleges írni.
Azt is tudom hogy mostmár hogy kell étkeznem és a kérdés se ez volt.
Leírtam azt is hogy sportolni szeretnék de egyszerűen nem találok elég erős motivációt.
Annak örülök hogy legalább lefogytam mert mostmár fogynom hálaégnek nem kell.
Most jön a könnyebb része.
:)
De semmilyen olyan sport nincs.
Egyszerűen rosszul vagyok a sporttól és ez nem nyafogás.
Mindig hánynom kell utána.Nagyon rossz.
Kiskoromban RENGETEGET sportoltam.Jártam versenyekre is,sporttagozatos osztályba jártam mindenféle sportot kipróbáltam de egyszer kb 13 éves koromban elkezdtem falni mint a disznó és itt kötöttem ki.
Tudom hogy sportolni kell de borzasztóan nehéz
hova fogyjak 57 kilóval?? :DD
Nem fogyni kell,hanem izmosodni.
Mert az izmokat lefogytam a háj megmaradt.
Izmot kell felszednem és majd vele együtt a háj is lemegy rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!