Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le? Kórósan...

Hogyan fogyhatnék le? Kórósan elhízott vagyok.

Figyelt kérdés
Kérek normális válaszokat írjatok. Nagyon szégyellem magam, és rosszul esik erről beszélni. 11 éves vagyok, és több mint 80 kg. Szeretnék minimum 20 kilót leadni, de nem sikerül.. Próbálok keveset enni, meg szénhidrátot kivonni, de nem sikerül.. imádok minden csokit, meg minden kaját.. eszek egész nap egy szendvicset, és utána meg este bezabálok... Valamit kérlek.. a suliba felmérés lesz, és nem merek a mérlegre állni... :'( Kérlek valami normális választ... NE szidjatok, inkább tartsd meg magadnak.. nagyon rosszul érzem magam... :-(

2012. szept. 27. 16:05
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy a tisztelt TaplalkozasHarcmuves felhasználó csak egy nagyon jó troll, vagy ezeket tényleg komolyan gondolja-e...

Végül is csak 2 olyan dologról próbál mindenkit lebeszélni amit az emberiség nagyon hosszú ideje fogyaszt.

2012. okt. 4. 19:53
 42/48 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy azt írod, max 30%-a cukros az üdítőknek. Ha fogyózol, még ha az ételekről nem is tudsz lemondani, legalább a felesleges cukorról tedd meg!!! Felnyomja a vércukorszinted, majd le és ilyenkor jön a farkaséhség, meg a bezabálások. Igyál vizet egy kis citrommal, vagy ha ízetlen még az otthon facsart gyülömcslé is jobb(mértékkel). Én ha unom a vizet, egy almát kifacsarok és ahhoz öntöm a vizet, egy kis ízt ad neki, de a bolti agyoncukrozott italokat hagyd el. Magadért... olvasd el, hogy egy ilyen üdítőn hány kcal van írva, van amelyik egy ebédet kitesz...ha a cukorról nem is esik szó.
2012. okt. 5. 11:27
 43/48 anonim ***** válasza:
24%

41. válaszoló - ne hazudj, vagy hazudj jól.

az emberiség csak pár évezrede termel gabonákat, tejet. csak pár évszázada nemesítette ki a mai gabonákat (vagy még kevesebb ideje, szintén a ma elterjedt marhafajtákat).

csak néhány évtizede tesznek az élelmiszermérnökök glutént, szóját az ételekbe, pl. update liszt, stb.

Tehát recens a nagy glutén fogyasztás.

Régen nem volt ekkora divat a ch fogyasztás (előttem írták, a cukor felviszi a vércukrot, terheli a hasnyálmirigyet stb. ez a keményítőre is igaz) Ezen mit nem lehet érteni?

Régen ettek keményítőt (gabonákat)? Tejet? Betegek is voltak, csak akkor még nem tudták mitől, illetve kevesebbet ettek.

ENNYI.

2012. okt. 5. 12:43
 44/48 anonim válasza:

Én a következőt javaslom:

Reggelente felkelés után, illetve esténként lefekvés előtt hunyd le a szemed pár percig és vizualizáld magadban azt hogy milyen külsőt szeretnél... Ne legyen más gondoltatod. Képzeld el hogy már MOST ilyen vagy, és érezd át, hogy milyen szép, fitt erős, egészséges vagy, és érezd át szívből azt az örömet, amit tapasztalsz.

Ez egy egyszerű, örömteljes, meditációs technika mellyel, mintegy betápálod magadnak tudat alatt a célt.

Nálam nagyon szépen működött. Jelentősen csökkent az étvágyam ami nagyon megkönnyítette a fogyást, s az édességről is leszoktam. A legfontosabb: higgyél benne, higgyél abban is hogy le tudsz fogyni és légy rendszeres.

(21/F)

2012. nov. 16. 10:15
 45/48 anonim ***** válasza:
Szzia!hogy áll a fogyásod???
2012. nov. 17. 10:54
 46/48 anonim ***** válasza:

Önszuggeszció: Oké, de ha valaki ezzel annyit ér el hogy leteszi az édességeket, de mellette kenyeret, krumplit, rizst eszik akkor valójában semmit sem ért el. Tekintve hogy egy kenyér és egy kakaós csiga, cukros tejcsoki között nincs érdemleges különbség!

Fogyni lehet már azzal hogy kevesebb szemetet eszünk, például az édességek elhagyásával. Ideig-óráig jó, már akinek.. Aztán tovább fokozódik az inzulin rezisztencia (hiszen csak az édességeket hagytuk el) és újra elkezdünk zsírosodni. Én tudományosabb és mélyebben átgondolt változtatást ajánlok mindenkinek.

2012. nov. 22. 11:38
 47/48 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Hát... Nincs sok eredmény, de egyre jobb..... :(
2012. nov. 22. 15:10
 48/48 anonim ***** válasza:
Végül a glutén, tejelhagyást próbáltad? Alacsony ch bevitelt?
2012. nov. 23. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!