Hogyan fogyhatnék le? Kórósan elhízott vagyok.
Valóban elmentünk, de okkal.
Elég veszélyesnek tartom, hogy pont egy gyerek által feltett kérdésnél próbál téríteni. :(
Egyébként mostanában már Ázsiában is hódít a nyugati étkezés, könnyen lehet, hogy ezzel magyarázható az elhízás terjedése. Olvastam ezzel kapcsolatban tudományos cikket.
Egen. Az ázsiaiak már nem a taoista elvek szerint esznek. Ne keverjük össze, hogy a hagyományos pl. kínai konyhában rengeteg gyógynövényt használtak. De azt ették ételnek! Rizs mellett, de mértékkel ették a rizst, tengeri álltokkal (pl. Japánban) :)
Nem lehet összekeverni őket velünk, egyébként a rizs az enyhén speciális eset. De mára bizony bizony ott is terjednek a civilizációs betegségek, sok glutént esznek, kevesebb gyógynövényt..
Úgyhogy semmiféle ellentmondás nincs. A rizs egyébként gluténmentes, és talán a lektin tartalma is alacsony/nincs. Nem kalászos gabona, ez fontos.
Arról meg ne vitatkozzunk, hogy a keményítő fogyasztás mennyire káros. Aki elhagyja, az fogyni tud, ez nem elég? :D
Persze a szív-keringési betegség, cukorbaj kockázata is csökken, diabétesz javul az elhagyásával. Ezek után még miért nem tetszik, amit én ajánlok?
Ha a fele királyságomat adnám, örökélettel és egészséggel akkor sem kellene látom.
Tehát csak velem megy a kötekedés.. köszi.
Minek költenél ilyesmire? A lábadat ingyen is használhatod. A friss levegő egyébként is jót tesz.
Ne hallgass a buta térítőre, a szénhidrát is nagyon fontos az étkezésben! Butaság 0-ra csökkenteni, s egyébként se lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!