Hogyan fogyhatnék le 10-15kg-ot?
Kalóriaszámlálás.
Én ezzel a módszerrel fogytam 10 kg-ot!
Le fognak húzni, de én mindent ettem közben, csokit, kekszet, chips-et is, csak értelemszerűen figyelembe vettem, hogy ezekkel ne haladjam meg a napi 1400-1500 kcal-omat. Nyilván úgy lenne az igazi, hogy csak és kizárólag egészséges ételeket egyél, de szerintem nincs olyan ember, aki néhanapján ne csábulna el.
Nem azt írtam, hogy minden nap egyen csokit, de szerény vélemény szerint (és a mérlegem szerint is), heti 1-2 alkalommal simán belefér egy kis édesség.
Te csak nyugodtan zabálj minden nap csirkemellet rizzsel, én szépen fogyok csokievés mellett is, és ez, ami lényegében számít.
Meg egyébként is, az étcsoki mióta szemét kaja?
Igen, a chips meg a keksz az (bár abból is van teljes kiörlésű változat).
Jah, mert ha hetente megeszek 1-2 szelet csokit vagy elfogyasztok 1-2 zacskó chipset, akkor már nem vagyok normális.
Neked meg az agyadra ment a sok csirke!
Sok féle módszer van.
Lehet úgy, ahogy valaki írta, mindent lehet, de mértékkel. Én így is csináltam, bár lehet néha nem mértékkel, plusz mozgás, 1 év alatt lejött majdnem 20 kg.
Jelenleg egészségesebben próbálok enni, mivel nincs pénzek teljes kiőrlésű élelmiszerekre, meg egyebekre, ezért kilőttem a kenyeret az életemből, csak reggelire engedem meg magamnak, ahogy az édességet is, ebédre, ami van, persze igyekszem könnyűt főzni, vacsira meg puffasztott rizses szendvics van, nem sok, és utána 1-1,5 óra mozgás.
Egy hétnél járok, 2 kg mínusz eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!