Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le 10-15kg-ot?

Hogyan fogyhatnék le 10-15kg-ot?

Figyelt kérdés
185cm magas vagyok és majdnem 100kg.célom a 80-85kg közötti súlycsoport elérése.Hogyan érhetném ezt el,ha fizikai munkát végzek.
2012. szept. 17. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csökkentsd a szénhidrátot! Egyél 5-6x! Növeld a fehérje és esszenciális zsírsav bevitelt!
2012. szept. 17. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Sok gyümölcshöz hozzá tudok jutni.Az jó,ha csak azt eszek?Esetleg párolt hal és csirke húst rizzsel?
2012. szept. 17. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne csak gyümölcsöt egyél! A tengeri hal és csirkemell mehet de csak kevés rizzsel, mert az volna a szénhidrát forrás. Én még azért tolnék zöld zöldségeket is, mint pl. a brokkoli...
2012. szept. 17. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Kalóriaszámlálás.

Én ezzel a módszerrel fogytam 10 kg-ot!

Le fognak húzni, de én mindent ettem közben, csokit, kekszet, chips-et is, csak értelemszerűen figyelembe vettem, hogy ezekkel ne haladjam meg a napi 1400-1500 kcal-omat. Nyilván úgy lenne az igazi, hogy csak és kizárólag egészséges ételeket egyél, de szerintem nincs olyan ember, aki néhanapján ne csábulna el.

2012. szept. 17. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy minden nap egyen csokit, de szerény vélemény szerint (és a mérlegem szerint is), heti 1-2 alkalommal simán belefér egy kis édesség.

Te csak nyugodtan zabálj minden nap csirkemellet rizzsel, én szépen fogyok csokievés mellett is, és ez, ami lényegében számít.

2012. szept. 17. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Meg egyébként is, az étcsoki mióta szemét kaja?

Igen, a chips meg a keksz az (bár abból is van teljes kiörlésű változat).

2012. szept. 17. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Jah, mert ha hetente megeszek 1-2 szelet csokit vagy elfogyasztok 1-2 zacskó chipset, akkor már nem vagyok normális.

Neked meg az agyadra ment a sok csirke!

2012. szept. 17. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Sok féle módszer van.

Lehet úgy, ahogy valaki írta, mindent lehet, de mértékkel. Én így is csináltam, bár lehet néha nem mértékkel, plusz mozgás, 1 év alatt lejött majdnem 20 kg.

Jelenleg egészségesebben próbálok enni, mivel nincs pénzek teljes kiőrlésű élelmiszerekre, meg egyebekre, ezért kilőttem a kenyeret az életemből, csak reggelire engedem meg magamnak, ahogy az édességet is, ebédre, ami van, persze igyekszem könnyűt főzni, vacsira meg puffasztott rizses szendvics van, nem sok, és utána 1-1,5 óra mozgás.

Egy hétnél járok, 2 kg mínusz eddig.

2012. szept. 19. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!