Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 30 nap alatt -5...

Hogyan tudnék 30 nap alatt -5 kg ot leadni? ÉS mellé olyan edzés tervel ami "megizmosítja" a felsőtestemet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%

-5 kg-ot leadni azt jelenti, hogy felszedsz 5 kg-ot!

Hol voltál matekóra helyett?

:D

2012. júl. 20. 23:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez elég macerás folyamat, időbe telik, de nem lehetetlen. Minden nap fuss vagy fél órát, és a kalóriabeviteled vidd le 1500ra legalább. Nem kell túlzásba esni, kezdetben nehz lesz, de utána már belejössz és még élvezed is. Én 3 hónap alatt adtam le 15 kilót. sok sikert!
2012. júl. 20. 23:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja és ne egyél fehér liszteset, se cukrosat, zsírosat. Lehetőleg törekedj kevés szénhidrátra és több fehérjére.
2012. júl. 20. 23:12
 4/12 A kérdező kommentje:
És mik azok az ételek amikben nincs sok kalória? És körülbelül 5 kg mennyi idő alatt menne le?
2012. júl. 20. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Ehhez csoda kell. Fogyni és izmosodni egyszerre csak megfelelő étrendel, edzéssel és szteroidokkal lehet. Az izomnöveléshez és a fogyáshoz teljesen más mértékű tápanyagbevitel kell.
2012. júl. 20. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nézegess kalóriatáblázatot, és válogass a különböző ételek közül. De amiben sok fehérje van az pl a hal, tojás, csirkemell, pulykamell. Tehát fehér húsok. A disznót szerintem hanyagold, én se ettem már újév óta.
2012. júl. 20. 23:15
 7/12 anonim ***** válasza:
És még valami, zabpelyhet joghurttal is ehetsz, lassan felszívódó szénhidrát, sokszor jól jön, pl lefekvés előtt pár órával, ugye alváskor is kell az energia.
2012. júl. 20. 23:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem az is elég lenne hogyha sikerülne lefogynom(Adná az ég) akkor a testemről nem tűnik csak úgy el a felesleg vagy igen?
2012. júl. 20. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Kicsit nehéz így utólag, én még szenvedek a kisebb zsírpárnákkal, jelenleg 77 kg vagyok és 178 cm magas, ez már normál állapot. De 3 hónapja még 92-94 kg voltam, muszáj volt fogynom és büszke is vagyok magamra. Lehet egyszerre fogyni és izmosodni, én vagyok erre az élő példa, nem kellenek szteroidok, egyszerűen jó étkezés és sok mozgás.
2012. júl. 20. 23:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Priviben akár tudnál tanácsokat adni ? :)
2012. júl. 20. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!