Hogyan tudnék 30 nap alatt -5 kg ot leadni? ÉS mellé olyan edzés tervel ami "megizmosítja" a felsőtestemet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 23:05
1/12 anonim válasza:
-5 kg-ot leadni azt jelenti, hogy felszedsz 5 kg-ot!
Hol voltál matekóra helyett?
:D
2/12 anonim válasza:
Ez elég macerás folyamat, időbe telik, de nem lehetetlen. Minden nap fuss vagy fél órát, és a kalóriabeviteled vidd le 1500ra legalább. Nem kell túlzásba esni, kezdetben nehz lesz, de utána már belejössz és még élvezed is. Én 3 hónap alatt adtam le 15 kilót. sok sikert!
3/12 anonim válasza:
Ja és ne egyél fehér liszteset, se cukrosat, zsírosat. Lehetőleg törekedj kevés szénhidrátra és több fehérjére.
4/12 A kérdező kommentje:
És mik azok az ételek amikben nincs sok kalória? És körülbelül 5 kg mennyi idő alatt menne le?
2012. júl. 20. 23:12
5/12 anonim válasza:
Ehhez csoda kell. Fogyni és izmosodni egyszerre csak megfelelő étrendel, edzéssel és szteroidokkal lehet. Az izomnöveléshez és a fogyáshoz teljesen más mértékű tápanyagbevitel kell.
6/12 anonim válasza:
Nézegess kalóriatáblázatot, és válogass a különböző ételek közül. De amiben sok fehérje van az pl a hal, tojás, csirkemell, pulykamell. Tehát fehér húsok. A disznót szerintem hanyagold, én se ettem már újév óta.
7/12 anonim válasza:
És még valami, zabpelyhet joghurttal is ehetsz, lassan felszívódó szénhidrát, sokszor jól jön, pl lefekvés előtt pár órával, ugye alváskor is kell az energia.
8/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem az is elég lenne hogyha sikerülne lefogynom(Adná az ég) akkor a testemről nem tűnik csak úgy el a felesleg vagy igen?
2012. júl. 20. 23:16
9/12 anonim válasza:
Kicsit nehéz így utólag, én még szenvedek a kisebb zsírpárnákkal, jelenleg 77 kg vagyok és 178 cm magas, ez már normál állapot. De 3 hónapja még 92-94 kg voltam, muszáj volt fogynom és büszke is vagyok magamra. Lehet egyszerre fogyni és izmosodni, én vagyok erre az élő példa, nem kellenek szteroidok, egyszerűen jó étkezés és sok mozgás.
10/12 A kérdező kommentje:
Priviben akár tudnál tanácsokat adni ? :)
2012. júl. 20. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!