10kg-tól szeretnék megszabadulni. Így jó lesz?
Úgy tervezem, hogy főleg gyümölcsöket, de inkább zöldségeket ennék. Egyébként sem eszek húst. De a sok tészta, kenyér, péksüti (minden ami húsmentes) felhízlalt. Sokat napoznék, szaunáznék. És sokat edzenék, szeretnék venni egy egy hónapos korlátlan bérletet is.
Emellett reggel-este futás. Otthon is Rubint Rékáznék. Nap közben fitness/aerobic órák.
Hogyan sikerülhetne, hogyan lehetne hatásos? Így jó lesz?
Nyár végéig szeretném elérni! :)
Köszönöm!
Napi 2-2,5 liter elég? Vagy tényleg szükséges nyáron meginni naponta akár 3-4 litert is? :O
Köszönöm! :)
Fehérjét hogyan viszel be a szervezetedbe?
Hogy fogod bírni fehérje nélkül ezt a sok mozgást?
Miért kétszer futsz egy nap? Semmi értelme, inkább egyben fusd le azt a távot.
Mikor pihensz? Mikor vannak a pihenőnapok? Ezek nélkül túledzed magad.
Mi a francnak szaunázol? Főleg nyáron...
ha nem eszel húst az egy dolog de csak zöldségektől nem lesz erőd
hal, tojás, túró, sovány sajt, johgurt, tej, cottage cheese, borsó, lencse, bab, gomba akkor legalább ezeket építsd be az étrendedbe
amúgy arról pont semmit se írtál, írd le hogyan eszel
"Pihenőnap" vasárnap, mert ekkor nincs nyitva a terem. De úgy gondoltam, akkor is futok és tornázok.
Azért gondoltam, hogy kétszer futok egy nap, mert egyszerre nem tudnám lefutni azt a távot. És azt hallottam, hogy több pici súllyal kell pl edzeni, több kicsi, de rendszeres mozgást kell végezni.
Fehérjét úgy gondoltam, hogy sovány sajttal, sovány túróval, 0,5%-os tejjel/szója/rizs tejjel, light joghurttal és házi tojással gondoltam.
Pl.:
reggeli: fehérjében gazdag (joghurt, sajt, tej)
tízórai: egy kis görög dinnye (gyümölcscukrot nap elején kell fogyasztani)
ebéd: nagy saláta, extra szűz olívaolajjal (dresszing nélkül/light joghurttal) hozzá egy kemény tojás (vagy valami fehérje, a délutáni tornához)
uzsonna: egy pohár tej
vacsora: egy répát elrágcsálok, vagy egy kis retket, vagy vmi hasonlót
:D
És még azért akarok edzeni sokat, mert kb 10 kilótól szeretnék megszabadulni majdnem egy hónap alatt. De, ha nem megy le annyi, de laposabb a hasam, feszesebb a bőröm már az megéri.
És ezért is kell a szauna, hogy a méreganyagok távozzanak...
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!