Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után 5 kg feljött, s most ettől szeretnék megszabadulni. Jó lesz ez hozzá?

Figyelt kérdés
Rubint Rékára tornázok, de mivel babát szeretnénk két hétig a hasizmot kihagyom. Megvan az Add meg magad 1-2, meg a napi 20 perc önmagadért (???). Ezeket szoktam felválltva csinálgatni. El fogom érni a kívánt eredményt? A kedvencem a comb-fenék formálás, leginkább ezt szoktam csinálni! Ezzel nem ártok semmit, ha estleg már ott a poronty, ugye?
2009. márc. 4. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezzel nem ártasz semmit. Teljesen jó. Még annyi, hogy a ciklus első felében nyugodtan csinálhatod a hasizmot is.

Én azt hiszem, neked már válaszoltam máskor is ilyen jellegű kérdésedre. :)

Én is ezekre tornázom, mert nekem meg 4 kg jött fel fogi abbahagyás után...

Már lement azóta...

Sok sikert!

2009. márc. 4. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm. :) Nem, én meg nem kérdeztem ilyet ... Rékásat már igen, de akkor még nem tudatosult bennem, hogy a fogamzásgátló után ennyi feljöhet! Örülök neki, hogy lement nálad a négy kiló ... ez azért bíztató! Remélem nekem is sikerül. Ma már beszereztem két kis súlyzot is :)

Köszöm szépen a segítséget! :) Én is a második két hétre gondoltam, hogy nem csinálom a hasizmot!

Szép estét!

2009. márc. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!