Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenhol azt olvasom, hogy...

Mindenhol azt olvasom, hogy lehetőleg minél több fehérjét és lehetőleg minél kevesebb szénhidrátot kell enni. Azonban mi történik, ha a diétából teljesen kiiktatjuk a szénhidrátokat, vagy nagyon minimálisra csökkentjük azokat?

Figyelt kérdés

Tegnap kipróbáltam, hogy milyen nem enni szénhidrátot egy nap, olajos magvakon, halon, tejtermékeken, salátán éltem, és egyáltalán nem volt nehéz kibírni, jól éreztem magam, nem voltam éhes, a fejem sem fájt.

Az lenne a kérdésem, ha ezt így folytatom, akkor hatásosabb lesz a diétám?

2012. júl. 8. 07:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Link lemaradt:

[link]

2012. júl. 8. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Linkelhetsz akármennyit, nem érdekel, mert ugyanannyit tudok én is linkelni!

Egy jó tanács: fenntartással kezeld az orvosi oldalakat, mert a legtöbb nem a te érdekedet (egészségedet) képviselik, hanem a gyógyszergyárakét, akiknek az az érdekük, hogy sokáig élj, de betegen az ő gyógyszereikkel!

USA-ban a 70-es években kezdődött a fitness "őrület". Figyeld meg azokat az embereket (pl. youtube-on sok videó van fönn), akik azóta sportolnak, gyúrnak, sok fehérjét esznek, szedik a vitaminokat, stb., hogy 50-60-70 évesen milyen jól néznek ki, simán letagadhatnak évtizedeket a korukból.

Aztán nézz meg néhány szakértő orvost is...

2012. júl. 8. 10:51
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
csak egy megjegyzés sok orvos is f*szságokat beszél (amiről sokan nem tehetnek, mert így tanulták és már ők is elhiszik), nekik nyilván az az érdekük hogy beteg legyél ne az hogy egészséges...
2012. júl. 8. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!