Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 centis nők, ti hány...

165 centis nők, ti hány kilósan érzitek jól magatokat a bőrötökben?

Figyelt kérdés
165 centi vagyok, de még sose értem el olyan alakot, amire azt mondhatnám, hogy elégedettséggel tölt el. Tavasszal fogytam 8 kilót, most újra fogyókúrázok és elhatároztam, hogy addig nem állok le míg el nem érem az áhított alakot. Újabb 2 kiló ment le eddig, de kíváncsi vagyok kb. mennyi választ még el attól, amit mások jónak gondolnak ehhez a magassághoz.
2012. jún. 27. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
A Kérdező annyira, de annyira szépen leírta ezt, csak ismételni tudnám, így hát nem teszem, inkább CSATLAKOZOM!!!
2012. júl. 3. 18:47
 52/61 anonim ***** válasza:
15%
Hát jó mert csodálkozik hogy dagadt amikor 20 kilcsit fut! Most attól mit vár? Még az 50-55 se sok amit én futok! Normál hosszútávfutó akár 70-80-at is simán lefut! Az ahhoz hogy fogyjon ahhoz nudli! Azért vittem bele mást mert ő mondta! Mondta mennyi a százalékom! Mondtam ne foglalkozzon vele mert ilyen néppel inkább jobb nem is egyet érteni! Ez nem összefüggéstelen! Csak több dologra kitértem! Ezért írtam hogy nincs annyi inteligenciája hogy ezekben lássa az összefüggést! A móniákat meg példaként hoztam! Érdekes amikor kérdezem mibe nincs összefüggés akkor csönd van! Egy dolgot írtam szärul! Azt hogy a nőknek tényleg inkább picit pár 5-6-7 százalékkal magasabb lehet a zsírszázalékuk! Én se tudhatok mindent! Akkor az ideális mondjuk 8-18-ig vagy 12-22-ig van! valahol úgy!
2012. júl. 3. 22:30
 53/61 anonim ***** válasza:

Továbbra is 18 és 25 % között, kedves funkcionális analfabéta, a magyar oktatási rendszer ékes példája! ;)

Csak tudnám, hogy hogy sikerült belemagyaráznia a mondókámba, hogy elhízott vagyok? :)

A 20 kilométerből vajon hogy sikerült erre következtetnie? :-O

Választ nem várok. :)

Egyébként akrobatikus rock and roll.

Hogy legyen fogalmad róla, mi az, itt belekukkanthatsz:

http://www.youtube.com/watch?v=HC2oVLzdK1o&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=up8QaYe9qaU&feature=related

2012. júl. 3. 23:19
 54/61 A kérdező kommentje:

Írtad, hogy egy normál hosszútávfutó 70-80 km-t is lefut. Akik ehhez a kérdéshez választ írtak, zömében nem hosszútávfutók és nem is akarnak azok lenni. Csupán az egészségükért mozognak egy kicsit, hogy ne tunyuljanak el. Ehhez meg mért lenne kevés a 20 km futás, ha az illető nem is akar fogyni? Hiszen az 50 kilójával nem kövér.

Tudom hogy már az agyadra megyünk a nők testzsírszázalékával, de azért olvasd csak el, mert megint rosszul írtad:

Esszenciális: 10 - 12% (ez alá nem szabad menni)

Sportos: 12 - 18% (sportolókra jellemző)

Átlagos: 19 - 24% (egy egészséges alakú nő ebbe a kategóriába esik)

Elfogadható: 25 - 31% (kezd sok lenni, itt már tenni kell azért, hogy csökkenjen)

Túlsúlyos: 32%-től (egészségtelenül magas, keringési, ízületi betegségekhez vezethet meg még sok minden máshoz)

2012. júl. 4. 10:46
 55/61 anonim ***** válasza:
83%

"Érdekes amikor kérdezem mibe nincs összefüggés akkor csönd van"

Elnézésedet kérem, hogy költözködtünk, és volt más dolgom is, mint gyakorikérdéseket olvasni.

A nővéred sonkái, meg ki milyen testzsírral szült az osztálytársaid közül, és a szubjektív véleményed, amit tényként próbálsz ráerőszakolni másokra, pluszban még irreális számokkal győzködsz itt mindenkit, aztán magyarázkodsz, hogy nem vagy nő, nem kell neked tudni mindent, na ezek nem éppen ide tartoznak, erre írtam, amit, úgyhogy vissza lehet venni a lendületből, és nem az én IQ szintemmel foglakozni.

A kérdés 165 cm-es nőkhöz szól. Úgy vettem ki, egyikbe sem tartozol bele, úgyhogy érthetetlen, mit keresel itt, és osztod az észt...

2012. júl. 5. 19:03
 56/61 anonim válasza:
Szerintem nem írt hülyeséget az 57-es!
2012. aug. 15. 21:49
 57/61 anonim válasza:
Szerintem 165 centire amúgy egy 10-20%-ig terjedő testzsír az ideális a nőknél! Én is sportolok és 171 centihez vagyok így 56 kiló de egyáltalán nem vékony! És 16% a testzsír százalékom! Tehát az hülyeség amit írt az 57-es mert 10% alatti egészségtelen mert a nők alapjába véve 6%-kal zsírosabbak kb.! De amúgy igaza van néhány dologba! Például tényleg ezt kell inkább nézni mert a súly van akinek ugyanannyi magassághoz 65 sok és van akinek ideális! Mert az utóbbi lehet izmos! Abba is igaza van hogy miért pontoznak az emberek hülyén le! Ő is irreálisan le lett szólva legalább mondott valamit amibe vannak is igazságok! A hülyeséget meg nézzük most el! Szerintem hasznos hogy hozzászólt!
2012. aug. 15. 22:04
 58/61 anonim válasza:
Hát mondjuk értem miért hurrogtátok le az 57%-ost! Tényleg vannak jó dolgai, de így visszaolvasva az a baj hogy idejön okoskodni amikor ő férfi! Aztán a körte alakkal hülyeséget írt és a nőket is eltévesztette! Tehát nem írt több jót mint rosszat! És jön ide okoskodni hogy mi mennyi! Valahol el lehet nézni neki mert lehet ő ilyen dolgokról nagyon szeret veszekedni, eszme cserélni de igazából így nem is azt kérdezte a kérdező amit ő írt! Szóval értem már miért pontoztátok így le!
2012. aug. 15. 22:29
 59/61 anonim válasza:
167cm vagyok és 50 kiló és nekem igy tökéletes :)
2012. szept. 11. 21:47
 60/61 anonim válasza:
55kg
2013. ápr. 12. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!