165 centis nők, ti hány kilósan érzitek jól magatokat a bőrötökben?
Továbbra is 18 és 25 % között, kedves funkcionális analfabéta, a magyar oktatási rendszer ékes példája! ;)
Csak tudnám, hogy hogy sikerült belemagyaráznia a mondókámba, hogy elhízott vagyok? :)
A 20 kilométerből vajon hogy sikerült erre következtetnie? :-O
Választ nem várok. :)
Egyébként akrobatikus rock and roll.
Hogy legyen fogalmad róla, mi az, itt belekukkanthatsz:
Írtad, hogy egy normál hosszútávfutó 70-80 km-t is lefut. Akik ehhez a kérdéshez választ írtak, zömében nem hosszútávfutók és nem is akarnak azok lenni. Csupán az egészségükért mozognak egy kicsit, hogy ne tunyuljanak el. Ehhez meg mért lenne kevés a 20 km futás, ha az illető nem is akar fogyni? Hiszen az 50 kilójával nem kövér.
Tudom hogy már az agyadra megyünk a nők testzsírszázalékával, de azért olvasd csak el, mert megint rosszul írtad:
Esszenciális: 10 - 12% (ez alá nem szabad menni)
Sportos: 12 - 18% (sportolókra jellemző)
Átlagos: 19 - 24% (egy egészséges alakú nő ebbe a kategóriába esik)
Elfogadható: 25 - 31% (kezd sok lenni, itt már tenni kell azért, hogy csökkenjen)
Túlsúlyos: 32%-től (egészségtelenül magas, keringési, ízületi betegségekhez vezethet meg még sok minden máshoz)
"Érdekes amikor kérdezem mibe nincs összefüggés akkor csönd van"
Elnézésedet kérem, hogy költözködtünk, és volt más dolgom is, mint gyakorikérdéseket olvasni.
A nővéred sonkái, meg ki milyen testzsírral szült az osztálytársaid közül, és a szubjektív véleményed, amit tényként próbálsz ráerőszakolni másokra, pluszban még irreális számokkal győzködsz itt mindenkit, aztán magyarázkodsz, hogy nem vagy nő, nem kell neked tudni mindent, na ezek nem éppen ide tartoznak, erre írtam, amit, úgyhogy vissza lehet venni a lendületből, és nem az én IQ szintemmel foglakozni.
A kérdés 165 cm-es nőkhöz szól. Úgy vettem ki, egyikbe sem tartozol bele, úgyhogy érthetetlen, mit keresel itt, és osztod az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!